[]

Armut Alternatif / Ev Temizliği

Merhaba

Değişik bir olay yaşadım, olayı okumak istemeyenler ve bilgi verebilecek olanlar direkt son iki cümleye atlayabilirler :)

Daha önce birçok küçük ve acil işte armuttan destek alıp memnun kaldığım durumlar da oldu.
Biraz da buna güvenerek ev temizliği için geçen hafta bu hafta sonu için bir ilan açtım son duruma baktığımda bir kişinin atandığını gördüm neden bilmiyorum kişiye yapılan yorumları okuyamadım.
(Düzeltme: Şimdi bilgisayardan bakınca yorumlar göründü. 18 yorumda 5 negatif var diğerleri iyi fakat ben bu kadından telefonda zaten elektrik alamadığım için istemiyorum gelmesini mailime cevap vermezlerse iptal edeceğim %99).

Kendisine gün içinde mesaj attım özellikle kullandığı deterjan vs varsa yazabileceğini söyledim o güne kadar temin edelim yoksa diye.
Kendisi akşam geç bi saat değildi ama ben uyuyordum (21:30) aradı.
Uygulamanın işlemi kendiliğinden iptal edebileceğini bu durumda iade yapılmayacağını benim bundan dolayı mağdur olabileceğimi, şimdiden kendim iptal edip parayı alabileceğimi, geldiğinde kendisine direkt ödeme yapabileceğimi söyledi ben de ödemeyi kredi kartıyla yaptığım ve bu durum için nakit vermek istemediğimi söyledim. Biraz mırın kırın etti işte iptal olursa benlik bir şey yok işte hava yağmurlu olursa da cam nasıl silinir bilmiyorum vs. böyle değişik nazlı birine denk geldim yani.
Ben zaten geçen hafta hava durumunda yağmur görünmüyor diye bu cumartesiyi seçmiştim hayır yağarsa da başka bir şey yapılır nedir yani.

Böyle aranmak bana çok saçma geldi. Şirkete komisyon vermemek için böyle düşünmesi de tamam ama önce bi gelirsin işini yaparsın sonra dersin ki bundan sonra beni direkt arayabilirsiniz. Şirketi böyle kötüleyip bunu istemesi bana yanlış geldi açıkçası.

Şimdi armut'a mail attım bulduğum iletişim numarası düşmüyor, ya bu kişiyi değiştirsinler ya da iptal etsinler diye.


Ama iptal edilirse nereden birini ayarlayabileceğimi hiç bilmiyorum.

Siz bu konuyla ilgili hangi site ya da uygulamalardan yardım alıyorsunuz.

Şimdiden teşekkürler.

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.