[]

Izmir merkezde en iyi boyoz

Nerede yenir sabah kahvalti icin?




 
Alsancak Boyoz yazarsanız Google'a Alsancak Kıbrıs Şehitleri caddesinde Alsancak Dostlar Fırını çıkar. Çok çeşitli boyozu vardır. Donmuş boyoz alabilirsiniz. Çayı çok güzeldir. Yumurtası efsanedir.Her türlü kahvaltılık vardır. İzmir usulü kağıt üzerinde alırsınız, çayı masada söylersiniz, Hesabı çıkışta ödersiniz.


  • Tina  (26.08.23 15:52:57 ~ 15:54:54) 
alsancak dostlar fırını diyeceğim ama tezgahta satılanla çok bir farkı yok. zeynel ergin fırını da olabilir ama onun da abartı bir tarafı yok, yer bulma sorunu da cabası. bence tezgahtan alın, gidin kordondaki eski usul kahvehanelerden birinde oturup çay eşliğinde yiyin ama siz bilirsiniz tabii.

yanlış anlaşılmasın, tezgahta satılanlar gayet iyidir zaten.
  • orient blue  (26.08.23 15:53:21) 
Oturup cayimizi icebilecegimiz firin&cafe konseptli yer ariyorum aslinda


  • floydian  (26.08.23 15:55:37) 
zeynel ergin o zaman, oturma alanı daha düzgün ama ise gidiş saatinden sonra gidin. insanlar ise giderken alıp gidiyor ya da orada kahvaltısını ediyor, çok kalabalık oluyor. beklentiyi yüksek tutmazsanız tatmin eder.


  • orient blue  (26.08.23 15:57:43) 
orient blue +1

ille oturacağım derseniz de zeynel ergin.
  • molla leon zelig macmanus el ayyar kutal  (26.08.23 15:58:16) 
Zeynel ergin de alsancak dostlar fırını da iyidir ama boyoz diyince alsancak dostlar fırını bi marka artık. Zeynel Ergin'de kahvaltılık kumru ya da gevrek yerim ben genelde.


  • nundu  (26.08.23 16:16:45) 
boyoz sıcaksa çoğu yerde yenebilir ama alsancak dostlar, zeynel ergin, çankaya doğan boyoz gibi yerlerde her zaman sıcak ve güzeldir. izmirliler genelde sade ve haşlanmış yumurtayla yer ama dostlar ve zeynel gibi yerlerde türlü türlü çeşidini bulabilirsiniz. ben de oturacak yer imkanının daha fazla oluşuyla zeynel ergin’i öneririm. fakat kahvaltı saatinde yer bulamazsınız. daha üç gün önce 11:30 gibi gittim, o saatte bile masaların çoğu doluydu.


  • phoarbix  (26.08.23 16:28:18) 
Dostlar fırını ama sabah erken saatte taze çıkmış olarak.


  • akhenaten  (26.08.23 16:52:03) 
Zeynel ergin+1
Mantarlı boyoz, labneli boyoz çeşitleride çok güzeldi
Kumrusunu ve peynirinide denemelisin.
  • kararsızataletfilozofu  (27.08.23 10:44:12) 
Abi bu sabah saat zeynel ergine gittik. Oturmayi birak sadece gel al icin bile 20 kisi falan vardi sirada.

Dostlar firini da farkli degildi. Resmen boyoz yiyemeden izmir merkezden ayrildik.
  • floydian  (27.08.23 16:08:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.