[]

Didim'de Milas - İstanbul

Yarın Didim Akbük'den çıkış yapıyorum.

Akşamına İstanbul'a yola çıkmam gerek.

Öncesinde bir Milas yapalım diyoruz, yapmaya değer mi yoksa gündüzden İstanbul'a mı kaçalım, ne dersiniz? Milas'a gidelim mi Didim'e kadar gelmişken.

 
Bu sıcakta hayır gitmeyin, bir müze gezip üç beş güzel ev görüp adalılarda köfte yersiniz ancak. Haşlanırsınız ek olarak. Kazıklı gibi Ören gibi deniz kenarında kalan bir yere gitmeyecekseniz boşverin, oralar da da denize girersiniz maksimum görülecek gezilecek yerler pek değil.


  • kullanıcıadımbuolsun  (04.08.23 07:44:12) 
Milas'ta ne var ki?
Bodrum'a gidip denize girelim desen anlarım da milas'ta yapılacak bişey de yok.
Sadece bazı güzel zeytin ve zeytinyağı var bulabilirsen.
  • etna  (04.08.23 17:08:22) 
Milasda pek bir sey yok. Kusadasi tarafina gidebiliyorsaniz dilek yarim adasi milli parki var oranin ormani da denizi de güzeldi. Ormana karsi yüzüyorsunuz. Hemen dibinizde yani. Ama didimdeki antik kenti gorduyseniz milas tarafinda farkli birsey yok. Güllükte falan da yok


  • ananiyimioguz  (04.08.23 20:56:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.