[]

Bim market iade

Selamlar herkese,
Bim'den aldığım sutyeni bedeni olmadığı için 1 saat icinde iade etmek icin gittim ve değişim iade yapılmadığını söylendi. Ben de bim'e mail attım dönüş yapıldı ve iade edebileceğim söylendi.Sonra iade için gidince magazadakiler cok surat ve tavır yaptı ki gayet olumlu yaklaştım kızgın bir tavırda değildim. Şimdi ben hak mı yedim iade etmemeliydim çok üstüme gelmeyin üzüldüm. Benim mailim oraya şikayet olarak gitmiş. Halbuki ben mağazanın sitesinde yer alan sorgusuz sualsiz iade edilir ibaresine dayanmıştım.
Yok bedenler evrenseldir de ben olsam iade etmezdim de kasiyer bir ton laf etti :(


 
Eğer ürünü açıp denediyseniz, asıl hatalı olan bu tür hijyen ürünleri için "iade edebilirsiniz" diyen arkadaşmış. Bu ürünler için "saorgusuz sualsiz iade" ibaresi varsa o da muhtemelen denenmemiş ürünler içindir. Yani ürünü denedim olmadı gibi bir şey varsa o ürün değişmez. Ürünü denemediyseniz haklısınız, denediyseniz haksızsınız.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (20.07.23 17:24:53) 
Bu sizin sorununuz değil bence. Hijyen sorunu bir gerçek ama bunu bin de paketleyip satmayacaktir, tedarikçi ile anlaşması vardır ve muhtemelen onlara vereceklerdir.
Çok dert edilecek konu değil. Bim personelinin de sürat yapmaya falan hakkı yok

  • kisa  (20.07.23 17:25:51) 
Yahu bu hijyen durumu penti için neden geçerli değil mesela ben ona dayanarak yapmıştım. Her markanın farklı kuralları var. Denemeden nasıl anlayacağım ayrıca. Mağazada tişört pantolon şort her şey deneniyor sonuçta ki herkesin iç çamaşırını temiz olduğuna hem fikir miyiz.


  • duhan  (20.07.23 17:31:29) 
Yo her yerde var, iççamaşırı değişimi kanunen yasak markayla alakalı değil; eğer paketi açılmışsa bile denememiş olsanız dahi değiştiremezsiniz, şorttan pantolondan farkı iççamaşırı olması. Misal ben kendi adıma başkasının denediği pantolonu yıkayıp giymekte bir beis görmüyorum ama başkasının denediği boxer'ı giymeyi tercih etmem, eden varsa da biraz şaşırırım. Kadın olsam başkasının denediği sütyeni de denemek istemem ama kadın olmadığım için tam bi empati kuramıyorum.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (20.07.23 17:37:19) 
iç çamaşırında değişimin olmadığı bir gerçek. şahsen iadeyi denemeyiz bile.


  • kondansator  (20.07.23 17:42:47) 
Alt iç çamaşırı değişimi söz konusu bile olamaz o konuyu tartışmam bile ama eminim siz atlet gitmeyip tisort deniyorsunuzdur. Siz yapmasaniz bile yapanlar vardir eminim. Fark nedir?


  • duhan  (20.07.23 17:43:28) 
Hocam farkı yukarıda belirttim işte biri iççamaşırı diye geçiyor diğeri tişört diye geçiyor, denenmiş iççamaşırı (özel bir merak yoksa) kimse tarafından tercih edilmez, o yüzden böyle bir şey var. Yani birinin atletsiz tenine giydiği tişörtü yıkayıp giyersin ama birinin denediği bir atleti satın almak istemezsin, çünkü iççamaşırı olduğu için böyle hoş olmayan sevimsiz sasık bir duyguya neden oluyor, böyle kekremsi gibi.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (20.07.23 17:49:29) 
İç çamaşırını değiştirmek istememeleri normal. Üst iç çamaşırı olduğu için size mantıklı geliyor olabilir değiştirmek ama belki hamilesiniz veya emziriyorsunuz, nereden bilebilirler? Bu durumlarda süt veya benzeri vücut sıvılarınız çamaşıra bulaşabilir. Ben de başkasının denediği çamaşırı almak istemem.


  • pembe mezarlık  (20.07.23 18:22:38) 
Ben şimdiye kadar hiçbir giyim mağazasının, bu tarz "iç çamaşır" kategorisinde iade alabildiğine dair bir şey duymadım veya şahit olmadım(ki mantıklısı da bu zaten). Bim kasiyerleri haklı yani.


  • Avoiding The Puddle  (20.07.23 21:35:51) 
Bim kasiyeri surat yapiyor cunku onlara bolge mudurleri bu urunu degistirmeyin diyor sonra baska biri baska bir sey diyor yalanci olduklariyla kaliyorlar sinirleri bozuluyor hakli olarak.

Kafaya takacak bir sey degil bence, zaten sutyen her ne kadar ic camasiri da olsa tshirtten farki yok gayet degisebilir bence de.
  • floydian  (20.07.23 22:45:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.