[]

Ek hesap borcu

Şimdi toplam borç 5800 TL gözüküyor. Günlük faiz binmesin diye 2500 TLlik dövizi ek hesabımın olduğu hesaba bozdum. Ek hesap kullanılabilir limiti 2500 TL yükseldi ama borçlara baktığımda hala 5800 TL. Bu nasıl oluyor? İlla menüye girip "ödeme yap" mı demem lazımdı? Ben ek hesaba para girişi olduğu an borç gelen miktar kadar kapanıyor sanıyordum. Çok mantıksız geldi.

Ve evet maalesef Isbankasi..


 
Evet bazi bankalarda illa odeme yap demeniz lazim. Is bankasi mesela boyle isliyor. Enpara’da ise otomatikman aliyor.


  • mor oje  (27.06.23 10:21:30) 
Harbiden çok mantıksızmış, extra para gelince para artıya yaklasır. Aysonu ödeyeceğim faiz de yatırdıgın paraya oransal olarak azalır.


  • primetime  (27.06.23 23:22:40) 
iş bankası bu konuda çok lanet ya. deli işi resmen. hesabında para var ama illa ödeme yapman gerekiyor ek hesaba. bi kere öyle oldu bana da bu kadar para olmaması lazım hesapta diye kontrol ettim ek hesap hala ekside olduğunu görünce ödeme yapmak için bayağı uğraşmıştım.

Enpara ise candır. hiç yormaz. tıkır tıkır alır gelen parayı.
  • kafakopter  (30.06.23 17:05:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.