[]

lazer epilasyon yaptırılacak yer seçimi neye göre olmalı (erkek & ankara)

lazere gitmek istiyorum ama nereye gitmem gerektiğine dair hiçbir fikrim yok. direkt yer tavsiyesi olan varsa o da olur yoksa da hangi kriterlere göre nasıl bir araştırma yapmalı bunu anlatan olursa da makbule geçer. instagram'da reklam olarak görüyorum bazı yerleri şöyle iyi bir makinemiz var diye anlatmışlar ama ben nereden bilebilirim o makinenin iyi olduğunu veya o makinenin gerçekten anlattıkları makine olduğunu. bu tarz güzellik merkezleri genel olarak hiç güven vermiyor o yüzden hiç bilemiyorum napmak gerektiğini rastgele bir yere gitmek de istemedim. help pls.




 
Laser çeşidi ve makina markası öenmli. erkek olduğunuz için buz laser öneririm. Ben istanbulda gidiyorum, çok yer var. Bir tık daha fazla verip plastik cerrah muyenehanesini seçtim, hemşire yapıyor birebir. tüm sorumluluk onlarda.
Kuaför ya da estetik güzellik uzmanları, merdiven altı yerlerden ziyade buraları tercih etmenizi öneririm.
Zaten erkek olduğjnuz için onlarca seans sürmeyecektir...
Bir de stril olmasına dikkat etmelisiniz.
Kalktığınız yeri silmiyorlar birileri falan.
Oysaki bazı gözden kaçmış bölgelerinizi onlar da tek kullanımlık permatikle alıyabiliyor. kan olur küçücük vs. streşl önemli bence :) ön bilgi almak için yüzyüze görüştüğünüzde kanaat getirirsiniz
  • gadlemler  (20.06.23 16:48:01) 
@gadlemler: sanıyorum olay sahip olunan makinede bitiyor. bir yeri aradım "soprano ice platinium" makine var dedi övdü falan. internette baktım iyi bir makineye benziyor ama bilemiyorum ki belki de ondan daha iyi 50 tane makine var. bunu nasıl öğrenebilirim ki?


  • semaforo de medianoche  (20.06.23 17:31:41) 
Siz öncelikle yöntemi araştırmalısınız, iğne lazer; buz laser vs. Ki bence buz laser olabilir. Bunun için bir yere kendinizi gösterseniz de olur bence. Makina çeşidi muhabbeti daha çok sarı tüyleri görür mü, tam bitirir mi vs. demoluyor kadınlarda. Sizin kökler siyah ve kalın olacağı için her şekilde hızlı bitecektir çok sarışın değilseniz. Bence önceliğiniz doktor kliniğine bakın. sıkıntı olursa eşin ehli müdahele eder. ve acıya hazırlıklı olun :)


  • gadlemler  (20.06.23 18:06:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.