[]

Sıfır bir ürünü satmak için en iyi platform hangisi?

Sıfır ürünü sattığımda kullanıcı o ürünü deneyip "beğenmedim" diyip iade edemesin istiyorum. Çünkü iade ederse ürünün kutusu açıldığı için bayağı değer kaybedecek. Ne yapmak lazım sizce?




 
İnternetten yaptığınız satışlarda belli ürünler dışında öyle bir şansınız yok bildiğim kadarıyla. Kaldı ki örneğin Trendyol'dan satış yapıp iade almazsanız muhtemelen platformdan çıkartılırsınız ya da en hafif haliyle kötü yorum alırsanız ürün satamamaya başlarsınız.


  • salihdt  (10.06.23 11:13:06) 
facebook marketplace
letgo

  • useless  (10.06.23 11:15:17) 
@salihdt normal satıcı olarak değil, yani mağazam yok. ikinci el ürünü satan vatandaş gibi satmaktan bahsetmek istedim. bahsedilen ürün de kulaklık


  • psipsipsi  (10.06.23 11:15:39) 
dolap ama kesinti yapıyor


  • high hopes of the sozluk  (10.06.23 12:07:06) 
Sıfır ürün satılırken beğenmedim diye seçenek yok. Bu yazılı olmayan bir kuraldır. Siz mağaza değilsiniz. Alan kişi araştırıp alır zaten. Ama şöyle de bir durum var sıfır ürün satıyor bile olsanız o ürün artık ikinci el fiyatına satılır dolayısıyla mağaza fiyatıyla aynı fiyata satarsanız alıcı haklı olaraak bunu isteyebilir.

istediğiniz yerden satın fark etmez.
  • respect  (10.06.23 14:43:00) 
En mantıklısı dolap.com


  • halitkin  (11.06.23 14:46:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.