[]

birine "buldurtma bana kendini, sil o yazıyı" demek tehdit midir?

soru başlıkta.
birine "aktroll" dedim.

o da cevap olarak hakaret edip sonuna başlıktaki cevabı verdi.
suç duyurusunda bulunursam ne olur?

 
aslında tehdit sayılmaz. bulduğunda sana ne yapacağını vs söylese daha belirgin bir durum ortaya çıkardı ve tehdit sayılabilirdi. bu haliyle tehdit olarak kabul edilmesi zorlama bir çıkarım olacaktır.


  • debian  (07.05.23 04:32:19) 
tehdittir.


  • baldur2  (07.05.23 04:41:26) 
kendine mezar ara deseydi gene tehdit sayılmazdı ilk arkadaşın dediğine göre. tehdit+1


  • buenosdias  (07.05.23 05:12:59) 
Ekran görüntüsünü alıp şikayet edin. Tehdit mi değil mi savcı karar versin. Şikayette bulunmak ücretsiz.


  • Kahvedesu  (07.05.23 10:54:37) 
cevaplar için çok teşekkürler.

@kahvedesu; şikayette bulunmak ücretsizmiş evet ama, iş mahkemeye kadar ilerlerse maddi durumum şu aralar sıkışık, avukat ve dava masraflarını karşılayamayabilirim.
bu hukuk, dava, mahkeme işleri nasıl yürüyor biraz daha açabilir misiniz, bilgilisiniz sanırım bu konuda.
  • thedepressed  (07.05.23 17:07:33) 
Ben de avukat tutmadım. Ben karşı tarafa küfür etmedim, o yüzden endişelenmiyorum.


  • Kahvedesu  (07.05.23 17:26:11) 
net bir şekilde tehdit. aktroll sonuçta. hsyk'yı kendilerine bağladıkları için başlarına bir şey gelmeyeceğinin bilinci ile rahat rahat hakaret edip tehdit ediyorlar. Mahkemeye gitsen savcının teki çıkıp "kendini buldurtma. bulursam gelir sana bir kahve ısmarlarım. neden aktroll olmadığımı güzel bir dil ile izah eder, vedalaşarak ayrılırım" demek istediğini iddia eder, düşürür.


  • nawar  (07.05.23 17:30:33 ~ 17:31:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.