[]

Apple Watch İCloud Kilit

Daha önce de bu konuyla ilgili başlık açmıştım.
Artık saati kullanabileceğim model bir telefonum var lakin saati hediye eden kişi saati kendi iCloud hesabına kilitlemiş.
İnternette yaptığım araştırmalara göre saatle önceki telefon yanyana gelmeli ve bu ilişki sonlanmalıymış.
Fakat kendisi burada değil uzaktan da tarif etsem bile yapabilir mi bilmiyorum.

Telefoncuya falan sorduğumda da yanlış anlayacak diye korkuyorum gerçi kutusuyla falan verildi ama önce kendi açıp bir iki gün kullanıp vermiş ve kendi hesabına kilitlemiş. Saati sıfırlamış ama telefondan kaldırmayı unutmuş.

Uzaktan kilidi kaldırmanın yolunu bilen yazarsa kendisine mesajla anlatayım çözelim.
Ya da telefoncu/tamirci vs bu konuyu çözer mi?

Resmen saati kullanabilmek için telefon alma zamanımı öne çektim şu başıma gelene bak :/


Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

 
uzaktan yapabilir icloud.com uzerinden, surada en sondaki kisma bakin.

"Web'de Etkinleştirme Kilidi'ni kapatın"
support.apple.com

o oradan kaldirdiktan sonra bunun saate gecmesi icin de sunu yapacaksiniz:
- saati sarj aletine takin
- yandaki duz dugmeyi ekranda guc dugmesi gorene kadar basili tutun
- tum icerik ve ayarlari sil yazisi cikana kadar crown'u basili tutun (yuvarlak dugme)
-sonra sifirla deyin. cihaz kurulurken kilitsiz olarak baslayacak.

unutmayin, bu yontem sadece icloud.com'dan kilit kaldiriltiktan sonrasi icin. su an yaparsaniz bir sey olmaz.


bir baska yol daha var ki o da urunun orijinal faturasini apple'a gondermek. ama onlar da ilkini yapmaniz icin tesvik edecektir cunku fatura isleri karin agrisi biraz.


+ telefoncu/tamirci bu isi cozebilir mi?
- hayir. maksimum yapacaklari sizden faturayi isteyip apple'i sizin yerinize aramak olur. ya da anakarti baska cihazinkiyle degistirir ama o zaman cakma bir apple watch'unuz olur.
  • supergirl  (30.04.23 22:16:33 ~ 22:23:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.