[]

Vodafone tarife çakallığı

Şu anda 200 liralık bir tarife kullanıyorum. Bana önerdikleri minimum tarife 300 lira. Mevcut tarifeye de devam ettirmiyorlar, daha az içeriği olan uygun bir tarife de önermiyorlar. Hattımı taşıyacağım dedim o da yemedi. Nasıl yapmak lazım?




 
klasik vodafone taktiği. numaranı taşı direkt hiç uğraşma.


  • roket adam  (05.04.23 23:07:52) 
Hiçbir teklifi kabul etme son haftaya kadar, o zaman cazip bir teklifle geliyorlar


  • primetime  (05.04.23 23:14:01) 
Ben de farkındayım bunun.
Uygulamasında bile renkli,janjanlı, kabul edilebilir olarak sundukları bir çok tarife içinde neredeyse akla uygun bir tane ya var ya yok.
her daim kullanıcıyı faturalıya yönlendirmeleri söz konusu. yaklaşık son 1 yılda ara ara yapılan zamlar ile 99 TL ye dayandı faturasız tarifem. Sizin tutara göre bir şey değil ama bu operatörle çok uzun bir geçmişimiz var :)
daha önce böyle yaramazlıkları yoktu.

Haklarını yemeyelim deprem bölgesinde olduğumdan ücretsiz bir kaç kez GB yüklemesi de oldu ama enkaz ve yıkımda elektrikten umudu kesmisken tam aksine şebeke çekmez oldu.
Ne yapalım o zaman bu hediye gb'tı ?
Üstteki tavsiyeler bir çözüm olabilir. Şimdilik kendim biraz daha devam diyorum bakalım.
  • diyecevaplandı  (06.04.23 07:53:17) 
ben de çok kavga ettim, sonunda 5 ay önce 50 tl'lik bir paket bulup telekoma geçtim. vodafone mevcut 10 gb tarifemi 20 yaptı. arkadaşım bende sosyal medya yok, bişey yok, bırak artırmayı düşür 5 gb yeter" diyorum "merdiven gibi düşünün duster bey, iniş yok hep çıkış var yukarı doğru" dedi. o an gidip telekoma başvurdum, 24 yıldır vodafone / telsim kullanıcısıydım.


  • duster  (06.04.23 08:53:06 ~ 08:53:55) 
ben hiç paket almadan internet tarifem bana yetmese deyoutube paketi yani video paketi alıyordum güzel oluyordu, taahhüt bitince bir seneye yakın başka yere de gitmedsim sonra kendileri çok çok güzel bir paket verdiler ben de kabul ettim ama şu var, şubat ayında hepsi zamlandı sen başka yere de gitsen istediğin tutar pek değişmez gibi.


  • liberal  (06.04.23 09:38:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.