[]

Bilgisayar Yorumlama

Daha önce size oyun bilgisayarıyla ilgili bir soru daha sormuştum.

Şimdi bir sorum daha olacak;

Aşağıya linkini bıraktığım ürünü almak istiyor ama oyun bilgisayarı fiyatlarını düşününce işkillendim.


Sizce bu bilgisayar nasıl?

www.atombilisim.com.tr

Turbox Tx1016 i7 3770S 8GB Ram 256GB SSD 4GB GTX750Ti 23.6'' 165Hz Curved Masaüstü Oyun Bilgisayarı


Almışken bekleyip iyi bir şey almasını söylüyorum ama fiyattan başka bilgim olmadığı için dikkate alınmıyorum.

Laptop değil masaüstü istediği için bütün evin düzenini değiştirecek bu ve haklı olarak almışken buna değecek düzgün bir bilgisayar almasını istiyorum.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

 
oyun bilgisayarı filan değil bu. 2012 model işlemci 2014 model orta seviye de bir ekran kartı var günümüzde daha güçlü igpular bile var :D lol csgo vs. oynatır tamam da güncel tripple a oyunları düşük ayarda bile düzgün stabil bi şekilde oynayamazsın 10 yıl öncesinin orta seviye sistemi işte. ssd de fason, turbox diye bir ssd markası yok adamlar çinden en ucuzunu alıp etiket basıyor, her an bozulup veri kaybına sebep olabilir. psu desen çöp, patlayıp gidebilir giderken sistemin kalanını da yakabilir.

kısacası düzgün bilgisayar arıyorsan bu o değil. ana bileşenler 10 yıllık adamlar bu ikinci el parçaları ışıklı kasalara koyup yeni ürün gibi satıyor. sadece görüntü yani, performansı çöp. sistem iyiymiş gibi bir de 165hz monitör kakalamışlar yanında :D o sistemle güncel hiçbir oyunu düzgün ayarlarla o fpslerde oynayamazsın
  • konetsu  (24.03.23 18:52:01 ~ 18:55:11) 
ahah konetsu +1

bu arada ben kendi kasamı satıyorum 4 küsur yıllık ama bundan çok daha "oyuncu bilgisayarı" :D

ekran klavye vs. vermiyorum ama bunun biraz üstüne ilana koymuştum zaten.
i7 8700K, Evga GTX1080, Kingston 32gb ram, Asus Prime Z370-A anakart, Toshiba 250gb m2 ssd, 2x1tb 7200rpm WD Disk
  • nhk ni youkosu  (24.03.23 20:47:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.