[]

Masaüstü Hoparlör Aryorum

selamlar,

www.amazon.com.trör-3-5-2-Yollu-Monitor/dp/B075QVMBT9/ref=d_pd_vtp_sccl_2_1/262-7788839-8687236?pd_rd_w=y8XwM&content-id=amzn1.sym.2e1209f1-9ae3-43a9-8948-bc544f0e32bb&pf_rd_p=2e1209f1-9ae3-43a9-8948-bc544f0e32bb&pf_rd_r=6FYAZR09G2RMY8X4BNZA&pd_rd_wg=QsGdM&pd_rd_r=a6628f47-2b64-47ed-b3cd-f4004156aff4&pd_rd_i=B075QVMBT9&psc=1

aslında şu ürün var bende. memnunum da, başka odama bilgisayarımın yanına koymak için istiyorum yeniden.
bunda memnun olmadığım şeyi de ileteyim hemen;

ben telefonumla bluetooth ile hoparlöre bağlandım. sonra dönüp tabletimle bağlanıp ordan müzik dinlemek istiyorum. önce girip telefondan bağlantımı koparmam gerekiyor, aynı şekilde eşim bağlandı, tv bağlandı vb. hepsinde aynı işkenceli süreç.

bu süreçten nefret ettim. ben bluetooth hoparlöre istediğim an istediğim cihazla bağlanmak istiyorum.
maksimum olabilecek senaryo, hoparlörün telefon uygulaması olsun ve biri bağlanmayı denediğinde "bağlansın mı" diye sorsun bana. yani direkt bağlamak güvenlik zaafiyeti yaratıyorsa, bari bunu yapsın.

bu özelliği sahip bir bluetooth hoparlör var mı?
bana ne modelleri önerirsiniz?

bilgisayar yanına koyacağım.
müzik dinlerim, oyun oynarım arada, tek beklentim bunlar. iyi bir ses kalitesi olursa memnun olurum. bütçem 5-6 bini geçmez büyük ihtimalle.

ne önerirsiniz?

 
aynı anda 2 (belki daha fazla) cihaza bağlanabilen hoparlörler var. Bende Harman Kardon Onyx Studio 4 var, iki alete bağlanıyor aktif olanı anında çalıyor.

Link çalışmıyor ama kodu aratınca Presonus monitör çıktı, onlarda bluetooth olmasına şaşırdım :D havadan iletince illa kayıp/sıkıştırma oluyordur çünkü.
  • nhk ni youkosu  (30.01.23 18:55:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.