[]

e-kitap okuyucu kaç inç olmalı

özellikle 2. ellerine bakıyorum şu anda da, 4 ve 6 inç olarak çeşitler çıkıyor karşıma. en fazla kaç inç oluyor diye google'a sorduğumda 9.7 inç dedi.

çok ufak değil mi arkadaşlar bu ekran boyutu. yani hadi aldık, başladık okumaya. 15-20 saniyede bir sayfa çeviririz herhalde diye düşündürüyor beni.


 
paperwhite 4(6 inch) kullaniyorum 3-4 senedir hic boyle bir seye takilmadim alet akiyor, ama bunun yerine baska bir boyutta alet kullansaydim buyuk ihtimalle yine takilmayacaktim. cozunurluk ayari oldugu icin kendinize gore optimize edebilirsiniz bir sayfada ne kadar kalacaginizi.


  • gule gule  (07.01.23 23:22:56) 
Bildiğim kadarıyla standart kitabın boyu 5,5 inç.
Yani 6 inç basılı normal boy kitap gibi his verecektir.

Taşıma kolaylığı isteyenler 4 inç tercih ediyor olmalı. Ama 10 inç çok fazla.
Normal kitapta kaç saniyede bir sayfa çeviriyorsanız bunda da öyle olacak, hem sayfa çevirmek bunda çok daha pratik.
  • michael_knight  (07.01.23 23:24:59) 
bende kindle oasis var 7 inch. boyutu gayet normal geliyor.


  • king lizard  (08.01.23 00:08:16) 
Benim okuyucu ufak. Daima kargo pantolonun yan ya da kotun arka cebinde. Her yerde çıkarıp okuyabiliyorum. Sayfa çevirmek dert değil ki. Ekrana dokunmak yetiyor.

Sürekli çanta taşıyan biri olsam ya da sadece evde kullanmak için bir okuyucu alacak olsam, normal kitap boyutunda isterdim.
  • Mirket  (08.01.23 00:22:11) 
6 inç başta ufak gibi gelse de ilk sayfalarda alışılıyor. Yanınızda taşımak için de iyi bir boyut. Sayfa çevirmek bir tık olduğu için bende sorun olmadı hiç.


  • cosmicstring  (08.01.23 11:33:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.