[]

"çimlere basma x çimleri eziyorsun" tezahüratının tarihi

orada x yerine çeşitli isimlerin gelebildiği ve ardından da küfürle devam eden bir tezahürat var malum. bunu internette aratınca en eski yazılı kaynak olarak aralık 2005'te yazılmış şu forum mesajını buldum www.bodyforumtr.com burada jardel'e arif'e falan söylendiği belirtiliyor yani 2001 yılında kullanılmış olması lazım. 2006 yılında yazılmış bir ekşi entrysinde de 92'de türkiye hollanda maçında söylendiği anlatılmış ama esprili bir entry biraz bu kısmı da şaka olabilir eksisozluk.com bir de gene 2005-2006 gibi meşhur recep ivedik skecinde kullanılıyor www.youtube.com bu bölümün tam yayın tarihini bulamasam da diğer yazıların da o zamanlar büyük sükse yapan bu skeçle aynı dönemden olması onları da biraz şüpheli hale getiriyor tabi.

benim internette bulabildiklerim bu kadar. bu tezahüratın ilk ne zamanlar çıktığını, kim için kimler tarafından söylendiğini bilen var mı acaba?


 
ismet arzuman için söylendiğini hatırlıyorum ben de. Zaten hafızamda da o şekilde yer etmiş.


  • administ  (02.01.23 12:46:28) 
@administ kaç yılları oluyor hocam hatırlıyor musunuz?


  • semaforo de medianoche  (02.01.23 14:24:01) 
Benim hafizamda Revivo icin kullanildigi seklinde biliyorum gs taraftari arasinda, baska oyuncuya yapildigini dahi duymadim, bulundugum cevreden dolayidir buyuk ihtimal. Ortaokuldayim, sinifta gslilar cok soylerdi. Revivo 2000/2001 sezonunda yazin geldi. Ligin ilk yarisinda dogru duzgun top oynamadi, fiyaskoydu kaale alinip tezahuratta kullanilacak adam degildi:) ikinci yari acilmis epey de yardirmisti. O yuzden 2001 benim duydugum en erken tarih diye dusunuyorum. Tribuncu falan degiliz tabi oncesi vardir bilemem


  • freedonia  (02.01.23 14:58:26 ~ 15:10:14) 
2002-2003 sırasında var olduğundan eminim. Hatta daha eski diye hatırlıyorum ben de. Daha eski olabilir ama duymamışımdır yaşım küçüktür o dönemler.


  • nawar  (02.01.23 15:20:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.