[]

3.kez parol içilir mi ateşi düşürmek için?

Arkadaşlar
Çok acil bir durum var aramızda doktor varsa yazabilir mi?
Öğlen ve ikindi ateşi düşürmek için parol içildi. 1 saat kadar önce Cipro antibiyotik alındı. Ateş tekrar yükselince bir parol daha içilir mi?


 
39a çıkmadıysa gerek yok. 39a çıkarsa da soğuk duş alın


  • jelly bear  (28.12.22 21:33:34) 
Duş alabilecek durumda değil. Duşta kitleniyor.


  • you and me in paradise  (28.12.22 21:37:19) 
Bu arada önemli
Soğuk duş değil ılık duş

  • kisa  (28.12.22 21:40:16) 
bildiğim kadarıyla parol dört saatte bir alınabiliyor, prospektüse bir bakın.
ateş 39'a çıkmadıkça gerek yok.

sirkeli suya aspirin kırıp o suya batırıp ıslattığınız havluları eklem yerlerine (dirsek içleri, dizler, alın) ve ayak tabanlarına sarın.
ateşi olduğu için havlular hızlı kuruyacaktır, kurudukça ıslatın tekrar sarın.

ılık duş alsın, alamıyorsa bile üzerini açın, üzerindekiler olabildiğince ince olsun, hatta ortam müsaitse yarı çıplak otursun.

geçmiş olsun.
  • blatta hiberna  (28.12.22 21:45:14 ~ 21:47:13) 
Blatta+1


  • primetime  (28.12.22 22:05:11) 
içerinin ısısını da düşürün. doğalgazı kısın. pencereyi açın. içeri havalansın.


  • silver apple  (29.12.22 09:32:15) 
Soğuk değil ılık duş +1

Bir de parolun içeriğindeki parasetamol etken madde değil de farklı bir madde daha vardı, bu ikisini dönüşümlü verebilirsiniz.

Aradım buldum, diğeri İBUPROFEN. Yani parol (parasetamol) verdikten sonra 4 saat dolunca İBUPROFEN içeren başka bir ilaç verebilirsiniz, bundan 4 saat sonra da dönüşüme girebilirsiniz.

Yani 4 saatte bir farklı ilaç, 8 saatte bir aynı ilacı kullanmış olacaksınız.

Bebek ve çocuklarda böyle kullanıyorduk doktor tavsiyesi ile.
  • John Bloor  (29.12.22 13:41:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.