[]

gece burun tıkanıklığı&rahatsız uyku

saat 04.36 resmen burun deliklerim birbirine yapışmış, nefes alamaz bir halde uykumdan uyandım. ve bu saatte sinirle hava temizleyici bakıyorum. bıktım nefes alamamaktan, tozdan, kötü kokudan…

max 10.000tl hava temizleyici önerisi rica ediyorum.

philips ac2939,xiaomi mi air 4 pro veya dyson hangisi iyidir

 
dyson alacak gucum varsa dyson alirim.
alip pisman oldugumuz hicbir dyson urunu olmadi.

  • cooperr  (15.12.22 08:32:27) 
Sorununuzun hava kalitesi olduğunu nasıl anladınız ?
KBB doktoruna gittiniz mi ?

  • Mcfly  (15.12.22 09:49:55) 
o işler öyle değil işte,
önce kbb uzmanına görüneceksin, sonra süreç işler alerji testi falan derken devam eder. iş dyson ile falan çözülseydi şimdiye kadar 100 tane almıştım ama maalesef o işler öyle değil. önce bir uzmana muayene olun, bakalım ne diyecek. alırsın dyson ilk 1 hafta psikolojik olarak gider, sonra bi bakarsın yine boğazın kupkuru uyandın. ama dyson taksitlerini ödemeye devam.

  • seyduna6687  (15.12.22 10:18:38) 
Aynı sorun bende de vardı.
Gece burun paydos ettiği için ağızdan nefes alıp, uykuda onu da kapatınca boğulmaya çeyrek kala sıçrayarak uyanıyordum.
Bir KBB uzmanını gördüm.
Alerji dedi. Bir hap bir sprey verdi.
Şimdi bebekler gibi uyuyorum.
  • Mirket  (15.12.22 10:19:30) 
Ben de Mcfly'ın dediğini yazacaktım. Sorunun tozdan olduğuna emin olmadan 10 bin lira harcamayın bence.
Alacaksanız da filtre fiyatlarına da bir bakın. Bu cihazların en çok para eden şeyi filtresi ve sık sık değiştirmek gerekiyor.

  • roket adam  (15.12.22 10:42:25 ~ 10:42:46) 
alerjinin yanında kemik eğriliği olabilir. mutlaka kbb'ye görünün.


  • nothing in my way  (15.12.22 11:00:20) 
dyson'i ben pek begenmiyorum, auto modu genelde surekli en yuksekte calisiyor. dyson pure cool var bende linksiz olani. bir de gorece daha buyuk olan salonda xiaomi air 4 de kullaniyorum, xiaominin daha kisa surede max modundan cikiyor olmasi beni dyson'dan nefret etmeye goturuyor.

diger cevaplar +1 hava kalitesinden degildir belki yine de doktora gorunmek lazim.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (15.12.22 11:09:29 ~ 11:10:06) 
kbb tabi ki göründüm arkadaşlar. alerjim var zaten tatlı ilkbahar otu, ev tozu akarı vs) aynı zamanda deviasyon bar sol tarafta.
gece yatmadan burun spreyi ve çok zorlarsa alerji ilacı içip uyumuşluğum var

yani anlayacağınız sorunun ne olduğunu biliyorum :)
  • melodi  (15.12.22 11:58:59) 
aynı şeyi yaşadım, alerji var bende de. gece yatmadan 1-2 saat önce serum fizyolojik ile burun yıkamak iyi geldi biraz. oda iyi havalandırılmış olsun, kapıyı da tam kapatmıyorum hava girmesi için. berbat bir şey gerçekten yorgun uyanıyor insan sabah da.

yattığınız odayı devamlı temiz tutun bir de, temizlerken maske takın
  • bahçedekisandal  (15.12.22 15:30:16 ~ 15:32:23) 
serum fizyolojik kullanımı: ben sprey şişesine doldurup sıkıyorum yeterli oluyor
ya da linkteki gibi
www.youtube.com
  • bahçedekisandal  (15.12.22 15:34:55 ~ 15:35:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.