[]

İstanbul Avrupa yakasında nerede ev almalı?

Merhabalar,
Şu an oturduğumuz evden bu yaz çıkacağız. Artık kiralık ev ve onun artan sorunlarıyla uğraşmayıp 3+1 bir ev almayı düşünüyoruz; bütçemiz de 5,5 milyon civarlarında.
Oturduğumuz yerin yakınlarında, çocuğumun anaokuluna ve eşimin işine yakın olması nedeniyle Avrupa Konutları Tem şu an tek adayımız gibi ama mevcut okul vazgeçilmez değil, eşim de çalışma şeklini değiştirebiliyor. Gaziosmanpaşa'ya hasbelkader taşındık ve bir ev alıp da burada kalma fikri beni içten içe üzüyor. Okulları güzel, çocuklar için yaşaması daha çekilir olabilecek bir muhit neresini önerirsiniz diye sormaya geldim. Güzel okul ile kastettiğim kalabalık olmayan bir devlet okulu ya da Fide Okulları tarzında özel okullar.
Herkesin gönlüne göre evler bulmasını dilerim.
Teşekkürler.

 
İşin içinde çocuk varsa ve merkezi yerlerden çok uzaklaşmak sizin için sorun değilse Bahçeşehir ya da Beylikdüzü'nde Beykent ve çevresi gayet uygun muhitler bence (Yakuplu tarafından ve e5in karşısındaki Esenyurt olup da size Beylikdüzü diye yutturmaya calisanlardan uzak durun yalnız). Hafta sonu için uygun aktiviteler bulabilirsiniz, evler genelde site içinde olduğu için bahceleri ve oyun alanları var, çok kalabalık değil ve güvenlikli siteler olduğu için nispeten daha güvenli. Bu iki semtin popülasyonu da oldukça iyi bence.


Bunlar ayarında merkeze yakın Ataköy bizim diğer tercihimizdi ama fiyatlar daha yüksektir tabii. Halkalı'da Atakent ve çevresi de fena değil gibi fakat son zamanlarda zengin Arap istilasına uğramış diye duydum.
  • fraise  (08.12.22 16:48:46) 
metroya yürüme mesafesi yerlere bakbilirsiniz güzel mühitlerde
trafik her yıl daha imkansız olacak

  • bir soru sorcam  (08.12.22 19:34:13) 
halkalı atakent
hatta direk soyak olimpiyakent tavsiye ederim.

  • nuisance  (09.12.22 09:40:38) 
o paraya gop'un herhangi bir muhitinde oturmazdım. bahçelievler ilçesinin bahçelievler mahallesini bir dolaşmanızı tavsiye ederim.


  • Piyano piyano bacaksız  (09.12.22 16:34:57 ~ 16:39:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.