[]

Otomatik Vites Ehliyet

Merhaba arkadaşlar,

Yaş bilmem kaç oldu ,hala ehliyet almadim.Simdi de 15.000 liraya çıkacakmış denince,bi kursta eski fiyat ile 5000 liraya bi kurs buldum.Ortada süreceğim arabam yok ama manuele dönüştürülmesi mümkünmüş.Ama kurs ücreti, ayrıca sınav ücretleri tekrar ekleniyormuş.Bu halde bu ehliyeti şimdi için almalı mıyım,zamlı fiyatından mi alsam daha mantıklı olur ?Not:Manuel de yer olmadığı için şimdi Manuel kayıt olamıyorum.


 
15 bin olmaz. Kim demişse çok demiş. Yeni yıldan sonra fiyatlar artar. Şimdi kayıt olmak mantıklı. Ama otomatik ehliyetin pek olayı yok. Manuel kullanmanız gerekirse kullanamazsınız ders almadan. Almışken manuel alın bence.


  • dissendium  (08.12.22 00:01:02) 
@dissendium,ama Manuel olan için kayıt dolmuş.Otomatik olanda yer buldum.O yüzden sordum soruyu?


  • kendinibulankadin  (08.12.22 00:07:44) 
otomatik al geç bence. arabanı da otomatik al. manuel araba kalmıyor piyasada. yakında spor modeller hariç manuel araç üretilmez.


  • glamdr1ng  (08.12.22 00:43:38) 
Sorunun ilk hâlinde bu yazmıyordu. Kayıt dolmuş ne demek. Başka bir kursta açık yer olabilir.


  • dissendium  (08.12.22 07:55:37) 
manuele dönüştüreyim dersen direksiyon ders ücretini ve direksiyon sınav ücretii vermen gerekir en baştan. ama böyle bi düşüncen varsa başka bir kurs bul ve manuele yazıl.

manuel araba kalmıyor piyasada denmiş ama sokağa çık her yer manuel araba. türkiye piyasası ortada zaten.
  • elorelia  (08.12.22 10:22:09) 
@dissendium,evet yanlış anlaşıldığını anlayınca düzeltme yaptım.Cok küçük bi yerde yaşıyorum.2 tane kurs var burda.O yüzden alternatifim yok.


  • kendinibulankadin  (08.12.22 16:02:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.