[]

Excel Yazılanı Tekrar Etme

Bugün birden bire kayboldu bu özellik.
Google da aramaya çalıştım ama bu olayın tam olarak ne olduğunu da bilmediğim için başarılı olamadım.

Üst satırlarda aynısını yazdığım bir kelimeyi tekrar yazacağım zaman normalde birkaç harften sonra anımsar ve önerir ya hani aynı şeyse direkt geçeriz, bu olmuyor artık.

Ne yapmış da bunu bozmuş olabilirim.

Teşekkürler şimdiden.

 
Dosya>Ayarlar>Gelismis'te bu ayar.

Ingilizce var bende File>Advanced>Enable Auto Complete (ustteki grupta)
  • supergirl  (10.11.22 16:37:24 ~ 16:37:38) 
Benzer kelimede baska bir kelime daha girmis olabilir misiniz?

Mesela "stefan zweig"i onersin istiyorsunuz ama "ste" yazinca bir sey cikmiyor cunku baska bir satirda "stephanie wilkinson" yaziyor?
  • ahm1  (10.11.22 16:58:44) 
@ahm1; Yok özellikle sabit olarak kullandığım kelimeler var ve düne kadar hep çıkardı, bugün böyle bir sorun oldu.
Hatta bunlar bozulmasın diye ben özellikle örnekteki gibi durumlara dikkat ediyorum, düzenimi bozabilecek kelimelerin başına başka bir şey ekliyorum vs.

Farklı dosyalarda da aynı sorunu yaşıyorum niye böyle oldu anlamadım.
  • Dağcı  (10.11.22 17:29:27) 
şimdi çok amele bir şey önereceğim.

dosyayı kaydedin, excel'den çıkın, tekrar dosyayı açın.

olmadı mı? excel'den çıkın, bilgisayarı yeniden başlatıp öyle deneyin.

bunun gibi çalışırken durup duruken çalışmamaya başlayan özellikler çoğunlukla böyle düzeliyor.

niye bozulmuştu peki derseniz ona akıl sır ermez.
  • kibritsuyu  (10.11.22 18:09:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.