[]

KV Pala "Aramızı Açmaya Çalışıyorlar" Mevzusu

Merhabalar, abuk bir soru ama aklıma takıldı. Bilenler bilir işte mağara sahnesi var, adam nerede lan bu mayınlar yürüyüp gittiler mi falan diyor, adamlar da "ağam düşmanlarımız aramızı açmaya çalişiiler" diyor, orada herkes bi kulakları dikiyor, pala da "ne dedin lan sen" diyor, eleman da yediği haltı anlayıp yok bir şey demedim falan derken kulak gidiyor.
Şimdi ben o sözde ne gibi bir sakınca olduğunu anlamadım, oturup tabi yıllarca düşünmedim onu hahah. Geçen aklıma geldi ne alakaydı diye, videosunun yorumlarına baktım biraz, dediklerine göre işte o sözle iki taraflı çalıştığını açık etmiş, ama cümlenin tam olarak neresinden onu çıkardıklarını anlayamadım.

PS: Bunu ekşide aratırken burada bir soru gördüm biri 2016'da paylaşmış, onu hortlatmak istemedim, belki de hortlatmam gerekiyordu, demiş ki efendim pala ekibi başta concon berkunt tiplilerdi de sonra neden ayı moduna girdiler, özetle yönetmen bunların profesyonel tetikçi olması gibi şeylerde biraz da kendi hayal dünyasıyla öyle çekiyor, ilerleyen süreçte senaryo ekibinden sanıyorum "kardeşim bunlar itirafçı" uyarısı aldıktan sonra adamları, özellikle Levent Güner beyi (Bedir) tam itirafçı moduna sokuyor, kendisi de süper bir oyuncu olduğu için iki rolün de hakkını güzelce veriyor.Eyyorlamam bu kadar hadi hayırlı işler.

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.