[]

üniversite aşkım <3

selam arkadaşlar,

buraya yazmayalı yüzyıllar olmuş gibi. umarım herkes iyidir.
geçen günlerde jeff dahmer'in dizisini izledim. 10 sene önce iletişimi kopardığım, uzun süre beni yedekte tutan o kişinin yüzü sanki karşımdaydı. izleyenler bilir bence dahmer tiplemesi gayet yakışıklı bir adam olmuş. benimki bu tiplemenin biraz daha esmercesiydi o kadar. o diziden mi nedir bilmiyorum. sanırım 10 sene öncesine döndüm adamı rüyalarımda görüyorum. üzerinden çok uzun süre, çok başka insanlar geçmesine rağmen yaşın etkisi ile midir unutamamışım? yoksa üniversitedeki tek aşkım tarafından red yediğim için ego yaptım ve 10 yıldır bunu atamadım? psikolog tek çare demeyin, Güzin ablam olun birazcık.

 
tek çaresi sevişmen. çivi çiviyi söker. telefon numaram 555


  • phonex  (31.10.22 11:39:23) 
tamamen boşluktan bence. geçer.


  • Hallegadola  (31.10.22 14:13:29) 
boşluk bile değil bu. doğru düzgün kapatamamışsın konuyu. yine yarama basan bir başka duyuru daha. beni bu zamana kadar yazıyla bir kişi reddetti. sene 2012-2013 falan, sözlükten tanıştım. nefis bir hatun. pırıl pırıl parlayan cildi var, twilight'taki vampirler gibi, renkli kocaman gözler, vücutta gram yağ yok ve çok güzel bir yüz. makyajsız makyajlı gibi. üstüne bir de her zaman gülüyor, dişleri lamine gibi ama kendi dişi. allahım neler oluyor. bir konsere gittik, elimizde martiniler kucak kucağayız. ben daha içmeden sarhoş olmuş gibiyim. kız da öyle, birbirimize vurulmuş gibiyiz. kızın bir böbreği yok bu arada. detaya gel. ben sana veririm diyorum, lazım olursa :))

bu kız beni reddetti. düşünmüş, taşınmış. hazır değilmiş böyle güçlü duygulara. gezip tozmak istiyormuş dünyayı. sanki tutan var. içime taş oturdu. şimdi olsa koymazdı da o zaman etim kesilmiş gibi canım acıyor. 1 hafta falan böyle kötü oldum. sonra bir anda bu zehir içmiş gibi gelen acı geçti. sevişince geçti değil (belki sevişmişimdir de geçmiştir) ama bir şey paylaşmadık. sadece nefes kesici bir güzellik, karşılıklı birbirine çekilmeler sonrası hormonal olarak gelen kötü his, kolaylıkla da geçiyor demek ki. ama içime oturdu tabii. sonra altı ay geçti geçmedi, kız sevgili yapmış. ama öyle bir sevgili ki, kahkaha atarsın. beauty and the beast. hem kel hem fodul hem de göbekli bir tip. çok güldüm çok. kızı takipten çıkardım ama arada yıllar içinde ara ara denk geldim. hiç dünyayı falan gezemedi. uzun uzun mesailer yaptığı bir işi oldu. benim için kapanış sevgilisiyle gördüğüm gündü.

tekrar sana gelelim. senin böyle bir durumun olmamış olabilir. senin arınmaya ve başta dediğim gibi kapanışa ihtiyacın var. mümkünse git bak neler yapmış, nerede ne yapıyor şu anda. kesin yıllar ona da bir çelme takmıştır. içini ferahlatacak böyle bir yoğurtlu sos lazım sana.
  • gabe h coud  (31.10.22 14:54:39) 
@gabe h coud evli adamsın halen daha yarama nasıl bastı diyorsun ilginç. kız seni beğenmemiş o kel fodulu beğenmiş sevmiş ötesi yok.

sevdiğin sevildiğin birini bulunca geçer duyuru sahibi.
  • Hallegadola  (31.10.22 17:51:41 ~ 17:51:48) 
@gabe yok ayol adam işini yoluna koymuş gayet yolunda gibi hayatı o beni de üzüp perçinliyor. Bu hayatta daha fazla mesai yapıp gelemeyen taraf benim..

@hallegadola sanırım boşluktan.. dert sahibi iken aklıma bile gelmiyordu
  • kestane gürgen palamut  (31.10.22 21:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.