[]

"Airfryer aldıktan sonra kilo aldım" diyen var mı?

Anladık herkes aldı çok memnun ama "bunu aldıktan sonra o kadar kolay ve çeşitli yemek yapar hale geldim ki çok daha sık kullandığım için kilo aldım" diyen var mı? ya da bunun pozitif bir etkisi oldu mu? veya nört diyen?




 
Dışardan lahmacun-pide-kebap söylemeyi bıraktığımız için kilo verdim ben. İyi oldu.


  • pispinti  (13.10.22 16:51:13) 
ilk başlarda bi heves sırf kullanmak için dondurulmuş ürünler aldım şimdi yalan değil :D ilk hevesten sonra genel olarak öyle bi etkisi olmadı. hem mikrodalga hem fırın amaçlı kullanıyoruz. ama olma ihtimali de var kolaylığı açısından


  • chanandler bong  (13.10.22 17:04:30) 
Valla ben almasaydım da olurdu diyen taraftayim. Hiçbir etkisi olmadı yani.


  • Amaranta ursula  (13.10.22 17:11:35 ~ 17:51:21) 
Aldıktan kısa bir süre hiç kullanmamaya başladım bu cihazı.


  • Erestor  (13.10.22 17:47:01) 
ben çok memnunum ama evde olup iki üç öğün yemek yediğim günlerde kilo aldım gerçekten. milföy arasına nutella sürüp ata ata iki üç kilo aldım, işe dönünce milföyler de gitti basenler de :)


  • rebecca  (13.10.22 21:54:04) 
alalı 1.5 ay oldu. kiloya etkisi anlamında şimdilik bir fark yok ancak eskiden daha çok sipariş veriyordum, şimdi evde yemek yapma sıklığım arttı. bu da zamanla, tarifleri geliştirdikçe daha sağlıklı beslenmenin önünü açabilir belki.


  • sanal uyku  (13.10.22 22:40:53) 
yemek yapma konusunda tecrübesi ve emek sarf etme isteği sıfır biriyim.

Bir sene boyunca dışardan yemek söyledim, sonra bi ay kadar falan banvit, lezita gibi markaların hazır şnitzel, cordon bleu gibi tavuklarını alıp tavada yağda pişirip yanına da yine hazır mikrodalgada pişirilen pilav, makarna ısıtıp yiyodum.

Son bir aydır da son yaptığımı airfreyer'da yapıyorum yağsız ve daha pratik bi şekilde. Arada da yine lezita gibi firmaların donmuş kova tavukları oluyo kfc tarzı. O tarz şeyler ya da donmuş patates, pizza falan alıp yapıyorum. Yani zaten sağlıklı beslenmiyodum, bi tık yağı azalttım ve dışarıdan yemek söylemeye harcadığım para azaldı. Örneğin dışardan yemek söyleyerek minimum 80 liraya falan doyuyosam şu an 35 liraya doyuyorum diyebilirim.
  • nundu  (13.10.22 23:52:53) 
Evet.
Sürekli patates, kanat, bira sayesinde 1 senede 10 kilo aldım. Normalde böyle bir alışkanlığım yoktu.

  • marla is in my head  (14.10.22 14:17:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.