[]

Makyajdan anlayanlar???

Merhabalar,
Yaşım geçkin olmasına rağmen hiç makyaj yapmıyorum özel zamanlarda kuaförde yaptırıyordum ama öyle çok özel güne giden biri olmadığım İçin bu tecrübem de kısıtlı.

En son özel günümüzde makyaj yapılırken çok zor anlar yaşadım.
Malzemelerin kalite düşüklüğü kullandığı süngeri kullandığı diğer kişiler vs vs beni mahvetti.

En azından temel malzemelerim olsun onlarla gideyim yaptırayım diye düşündüm.

Hangi markadan neler almam gerektiği konusunda bana önerilerde bulunur musunuz?

Sürekli kullanmayacağım İçin kaliteli düzgün şeyler alabilirim.
Bu fikre çok sıcak bakmıyordum ama yakın zamanda yine bir özel günümüz olacakmış tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Fikir vereceklere şimdiden teşekkürler.

 
instagram.com

instagram.com

Böyle makyaj artistlerinin sayfaları var, hem teknik hem ürünleri tanımak için çok ideal. Şuan tüm ürünlerin fiyatı çok pahalı. Bence böyle makyaj sanatçılarından bir fiyat alın, daha uyguna gelebilir ürün almaktan.

Makyaj süngeri
ty.gl
Pudra
ty.gl
Fondöten
ty.gl
Far paleti
ty.gl
ty.gl
ty.gl
Rimel
ty.gl
ty.gl

Bunlardan makyaj süngeri, rimel, pudra ve fondöten önemli. Fondötenler çok çabuk bozuluyor. Bu yüzden kapatıcılığı yüksek pudra linki ekledim, bu daha iyi olur. Sünger yerine de flormar marka fırça alabilirsiniz. Süngerleri düzenli yıkamak gerekiyor,çok çabuk ve çok tozlanıyorlar. Ruj için de maybeline, loreal ya da mac in mini rujlarını tavsiye ederim.
  • GoodMorningTeacher  (09.09.22 00:30:05) 
Bence kendine sunger degil firca almalisin. Yogun bir fircayla fondoten ve kapatici uygulayabilirsin.
mesela soyle bir sey: www.gratis.com
www.gratis.com

bence makyaj sungeri cok cabuk kirlenen ve yikasan da kirli hissi veren bir sey. fircayi ise yikayip temizlemek daha net bir surec (bulasik deterjani favorim).

ingilizce olmasi sorun degilse suradaki anlati cok iyi: www.youtube.com

bence kendine hafif makyaj rutini benimsersen gidip yaptirmana gerek yok acikcasi. kendin her ortam icin makyaj yapabilirsin.
1- fondoten, kapatici/concealer ne kadar az uygulansa o kadar iyi zira cok kullaninca 2-3 saat icinde kotu gozukme sureci hizlaniyor.
2- maskara surmeyi ogren
3- gerekiyorsa uygun bir kalemle kaslarina takviye yapmayi ogren
4- belki biraz da allik kullanmayi ogren. tarifi surada: www.youtube.com

baska cok bir seye gerek yok. ozellikle far falan urun satmak icin cok vurguluyorlar ama normal insan icin o kadar da gerekli degil.
  • hot potato  (09.09.22 01:16:03 ~ 01:16:41) 
Merhaba öncelikle cildinize yatırım yapın bence. Bol su için ve uygun bir nemlendirici ve temizleyici köpük kullanın. Güneş kremini asla ihmal etmeyin.Hafif bir makyajla harikalar yaratırsınız bu durumda.

Dün sadece bir ruj ve rimelle işıl ışıldi cildim mesela. Cilt sağlıklı olunca gerisi çok kolay oluyor.
  • old possum  (09.09.22 11:14:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.