[]

Alerji testi icin dermatolojiye mi gidilmeli?

Özellikle tatlı bir şeyler yedikten sonra kollarım ve boyun kısmım hemen kaşınmaya başlıyor ve o kadar kaşınıyor ki kabarıp pütürtüler oluşuyor. Hatta bazen bacaklarımda da iğne batması şeklinde başlayıp kaşıntı atağı olarak devam ediyor. Güneşli bir yerde bulunmasam ortam sadece sıcak olsa bile geliyor bu kaşıntı atağı, kalkıp lifle iyice ovalanana kadar da gitmiyor. Kışın bu kadar olmuyor ama yazın aşırı derecede atak geliyor. 3 sene önceye kadar yoktu, son 1 senedir çok yoğun var. Bu şimdi alerji kategorisine mi girer yoksa başka bir sorunun belirtisi mi?

Onagöre randevu alayım diyecem ama randevu da alınmıyor :)


 
Randevu alinmiyir ayni sorundan sikayetciyim en son bir ozele gittim cildiyeye orda da hastanede alerji testi olmadigi icin yonlendirmedi.

sozun ozu bir ozele gidin ama muayeneden once alerji testi sorun
  • ala09  (21.06.22 00:57:16) 
immünoloji ve alerji hastalıklarından randevu alman gerekir. direkt randevu alamazsan önce dahiliyeden randevu alıp sevk istemen gerekir.

ben testleri yaptırdım ama doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum. kan tahlillerini istanbul'daki özel bir laba gönderiyor devlet hastaneleri.
  • datlu  (21.06.22 16:10:35) 
alerji kiti gibi bir şeyler oluyor hastanelerde. ben devlette yaptırmıştım. immunoloji ve alerji bölümünde.

böyle koluna batırıyorlar örnekleri kan alma yok.

sizin durumu da bilemiyorum ama sanki karaciğerle ilgili bir durummuş gibi sallayayım. bence bir dahiliyeye görünün siz.
  • kveldulv  (21.06.22 17:44:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.