[]

Bilgisayar temizlemek icin malzeme satan online site?

Var mi onerebileceginiz?

Aslinda baska amacla kullanacagim ama bilgisayarin icini acip da parcalari elektronik parcalarini temizlemek icin uzerindeki tozlari ufleyen bir aparat ariyorum. Bu sprey tipi degil, bildiginiz hava pompasi gibi. Buldum da trendyolda ama bana biraz pahali geldi. Alternatif guvenilir bi online alisveris sitesi ariyorum. Hic boyle bir sey icin bakinan oldu mu internette?


 
Zamanında 100 küsür liraya şişme yatak şişiren bir alet almıştım pilli, o amaç için tam olarak bunu kullanıyorum. Sırf pc temizlemek için alet almaktansa böyle bir şey daha mantıklı olabilir.


  • roket adam  (17.06.22 11:14:00) 
@roket, hocam o cok buyuk kacar bana :) ele avuca sigacak bir seyler ariyorum :) cantama atayim.


  • e mice  (17.06.22 11:22:00 ~ 11:22:26) 
Olsa bile o kadar küçük bir aletten randımanlı bir hava akışı almak zor ama, @roket adam'ın dediği pompaların debisi bile çok güçlü değil.

Debi önemli değilse akvaryum hava motoru diyeceğim, ama onlar da elektrikle çalışıyor, çantaya atmanın mantığı yok.
  • John Bloor  (17.06.22 11:39:21) 
sprey tipi şeyler vardı sanırım ama ben kamera sensörü temizlemek için kullandığım şu minik pompayı kullanıyorum:
www.amazon.com.tr

tamamen el gücü ve pek de güçlü üflemez tabii. Ama tozu uçurur işte.
  • nhk ni youkosu  (17.06.22 11:45:41) 
Dandik bir tansiyon aleti al, ya da bunun parcalarini satan yerden iste.


  • divit  (17.06.22 11:51:02) 
@divit tansiyon aleti fikri muhtesem, teskkurler :) sorunumu direkt ve net olarak sana anlatabilmisim sanirim :D


  • e mice  (17.06.22 12:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.