[]

Adalar restoran & meyhane tavsiyesi

kazıklanmayacağımız güzel meyhane - restoran tavsiyesi verebilecek arkadaş var mıdır? kazıklanmamaktan kastım pahalı olsa bile parasına değecek bir yer olmalı. teşekkür ediyorum.




 
Burgazada kalpazankaya. İstanbulun en güzel günbatımı manzaralı rakı mekanıdır benim için.


  • Bruce  (10.05.22 22:49:11) 
Kalpazankaya'da hesap kavgasından cinayetli bir olay vardı sanki. Ekşi'de de gündem olmuştu. Cinayet olmasa bile ciddi bir dayak skandalı olmuştu. Uyarmak istedim.


  • furry burns  (11.05.22 00:49:47) 
kalpazankaya ile alakalı uyarmaya geldim.
giden her 10 kişiden 5'i hesapla alakalı şikayet ediyor.
tavsiyem yok, bana hepsi adam öpmeye meraklı mekanlar gibi geliyor nedense :(
  • teritori  (11.05.22 09:15:07) 
Eskibag teras-buyukada


  • mor oje  (11.05.22 12:36:11) 
Eskibag Teras'ta 1 adet balık 450 lira. Baştan uyarayım. Kazıklanmayacağın restoran ve meyhane boş küme. Parasına değecek bir yer istiyorsan da Eskibağ Teras'ın girişindeki açık alanda ya da restoran içinde cam kenarı olmalı. Restoranın ortasındaki masalara rezervasyon yaptırma, mutsuz olursunuz.

Bir uyarı daha. Eskibağ Teras'tan akşam üzeri geri dönüşte taksiye binmeyin. yokuş aşağı rahat rahat yürürsünüz zaten ada havası da var. taksi dediğin dandik bir motor arkası ve 250 lira istiyor 5 dk mesafe için.
  • gabe h coud  (11.05.22 12:43:47 ~ 12:49:00) 
@gabe hocam 45 dk gösteriyor iskele civarı, nasıl yürüyelim o kadar yolu


  • loser blueser  (12.05.22 08:22:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.