[]

Bursa > Balıkesir En Hızlı Ulaşım

Selamlar, araçsız olarak Budo ile Mudanya'ya inip Balıkesir'e geçeceğim;

1- En hızlı nasıl ulaşabilirim?

2- Bursa otogardan Kamil Koç ve Pamukkale gibi büyük otobüslere alternatif olarak daha hızlı giden küçük minibüs/dolmuşlar var mıdır?

Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

 
büyük talihsizlik. 40 yıllık bir bursalı olarak bu operasyonu bandırma'ya ido ile gidip ordan balıkesir'e geçerek çözerdim. alternatifler mevcut ama çok yıpranırsın.


  • duster  (30.03.22 11:08:51) 
@duster;

Bandırma'ya bilet 160 TL civarı, Mudanya'ya 39 TL.

İndikten sonra Bursa'dan yaklaşık 2 saat sürüyor Bandırma'dan da 1 buçuk saat, süre olarak bir avantajı yok ama maliyet olarak ciddi bir fark var o yüzden Bandırma düşünmüyorum.
  • tolga asp  (30.03.22 11:33:52) 
Bursa'dan Bandırma'ya giden 7-8 kişilik küçük arabalar var, dolmuş değilse de dolmuş gibi çalışıyor denebilir. Mudanya'dan Bursa'ya öyle bir alternatif var mı emin değilim ama Bandırma'dan Balıkesir'e de var aynı tür araçlar. En hızlısı bunlar olur, otobüs ve trene kıyasla.
Bursa - Bandırma arası 1 saat 15-20 dakika falan sürüyor, Bursa içi trafik sıkıntısı olmazsa. Bandırma - Balıkesir arası da yaklaşık 1 saat 15 dakika.
Mudanya'da Bursa merkeze (sanırım Acemler, Nilüfer, Görükle civarlarında durakları vardı bu araçların, otobüs terminaline yakın yerlerde de bir durakları olabilir, oralara gitmeniz mantıklı olur) benzer bir araç bulabilirseniz en hızlısı bu şekilde olur.
  • gkhncnzdgn  (30.03.22 13:09:44) 
Baltur vardı balıkesir-mudanya arasında. 7-8 kişilik minibüsleri var, hiç durmuyor. Mudanya iskeleden kalkıp balıkesir çarşıya getiriyor (terminale getirmemesi de süper). Yalnız çok yüksek kalite bekleme, 2 saat minibüsle gittiğini düşün. Şurayı arasana: 02667130061

Google'daki balıkesir konumu yanlış, balıkesirde "Devrim Erbil Çağdaş Sanatlar Müzesi Kent Arşivi" karşısında duruyor.
  • kanepeee  (30.03.22 13:57:30) 
@gkhncnzdgn;

Teşekkür ederim çok mantıklı.


@kanepeee;

Evet en mantıklısı Baltur ama saatleri uymadı şansıma, seferleri azaltmışlar. Teşekkür ederim yine de.
  • tolga asp  (30.03.22 14:18:51) 
1- Baltur
2- Blablacar
3- Geçmiş olsun, Önce bursa otogar, oradan otobüs. Evet otogardan'da baltur tarzı vip olarak geçen küçük araçlar var.
  • tss  (30.03.22 14:36:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.