[]

Aydem/Ödeme Iptali

Merhaba,
Hayatımda ilk defa elektirik ödemesini yaptım bugün.
Ödeme görselini de babama yolladim.Faturamiz 1558.20 lira'ydi.Aydem yazıp,karşıma ilk çıkan yerden ödemeyi yaptım.

119 TL komisyon almis sirket.Ben de pek anlamadığım için odedim.Babam reklam veren şirket üzerinden ödediğimiz anladi..Ben bunun iptalini gerçekleştirebilir miyim diye iş bankasini aradim.Kuruma başvurmanız lazim diyor.Ben referans kodunu alıp iade talep ettim.

Ya da bankadan itiraz talep etsem ,ne demek lazım acaba?Nasıl şekilde sonuç alirim.120 lira ödemek istemiyorum.Cahilliğime denk geldi.

 
Tam olarak ödemeyi nerden yaptınız? Kardeslerfaturaodeme.com gibi bir yerden ise hizmet satın almış oluyorsunuz ve o 119 tl hizmet(!) karşılığı oluyor. Eğer boyle bir yerden Ödemeyi yaptiysaniz kartinizi iptal ettirmenizi öneririm çünkü güvenilirlikleri yoktur, ödemeye dair de kurumla iletişime geçip hizmet bedeline dair futura isteyin fatura kesmezlerse de vergi dairesine ihbar tazminati talebiyle vergi kaçırdıklarina dair kurumdan sikayetci olun eger olur da incelemeye girerler ve vergi kacirdiklari anlasilirsa kuruma kesilecek cezadan %10 ödeme alırsınız.


  • apocalipy  (27.02.22 18:22:20) 
@apocalipy,teşekkür ederim cevap için.Soruma yanıt ararken, iptal seçeneği olmadığini,kuruma ibraz edildiği için bunun mümkün olmadığı yaziyor,s¾iteyi incelediğimde.Site ise meydan online fatura ödeme diye bir site.Bu arada kartımı iptal ettim.Hatta suan eğitim dinlerken de,pc'm için güvende değil uyarısı aldım.


  • kendinibulankadin  (27.02.22 18:45:04) 
@apocalipy,peki faturasını beyan ederse,o zaman yasal bir hakkım yok.Parami geri almakla öyle mi?Çünkü açıklama kısmında iptal ve iade olmadığı site içinde yazmakta.Ama kimse baştan okumadığı için.Bu açıktan faydalanıyorlar öyle anlamam gerekiyor doğru mu?


  • kendinibulankadin  (27.02.22 18:53:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.