[]

Üst komşuyla muhabbeti ilerletme & flört

Yurt dışındayım, eski 4 katlı bir apartmanın 2. katında oturuyorum. apartman oldukça eski olduğu için epey ses duyuluyor.

üst komşum hollandalı bir bey, daha önce hiç görmemiştim ama 2-3 haftada bir cumartesi akşamları evinde küçük çaplı partiler verdi kış boyu ve güzel de müzikler çaldılar. epey sosyal biri.

kendisi de kesin benim yatak odası seslerimi duydu.. buna eminim çünkü yürüme sesini duydum.

bugün kendisiyle ilk kez kapıda karşılaştık, abimiz aşırı tatlıymış :))
kapıda pizzasını bekliyordu (apartmanın zili bozuktu), ben de içeri giriyordum. beni görünce çok heyecanlı şekilde "aa sen üst komşum musun, ben x"; dedi. "siparişimi bekliyorum" falan filan derken ben de "aynen ya zil çalışmıyor, ben de kapıya not bırakıyorum beni arayın gelince diye ama saçma oluyor :D" dedim. "evet evet halledicem ben zili" dedi. "zaten bak bu ışık da çalışmıyordu ama ben hallettim" dedi.

sonra ben eve girerken tam kapıda "senin kapının önündeki ışık da çok kısa süreli yanıyor, onu da düzelticem ben" dedi. ben de "çok iyi olur:))" dedim. "düzeltince numaraları exchange ederiz" dedi.

şimdi abi bana yürüdü mü yoksa sadece centilmen mi, ne anlamalıyız? sevgilisi olmadığını varsayarsak bu kişiyle muhabbeti nasıl ilerletebilirim? yatak odası seslerimi duymasından dolayı biraz da utanıyorum.

basic şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum. kompleks diyaloglar/stratejiler beceremiyorum :)

 
O hollandalı olduğu için flört etmek ve sosyalleşmek kavramları biraz içiçe geçmiş olabilir ama flörte daha çok benziyor. Fört olmasa bile yürümemen için bir engel yok bence. Tatlı da diyosun. Kadınlarının tam tersine erkekleri biraz çirkin gelse de bana gider diyosan eğer hiç kaçırma.

Yatak odası sesine gelince, utanacak hiçbir şey yok. Kadınlarının bile efil efil yellendiği bi kültürde erkeği böyle şeyleri hiç sallamaz.
  • IncredibleMau  (26.02.22 00:04:11) 
@IncredibleMau yatak odası sesini duymasının şöyle bi etkisi de var, abi direkt bana "sevişiriz bunla ya" diye yürümüş olabilir gibi? Çok mu Türk kafası olur bu bilemedim ama..


  • bfm  (26.02.22 00:08:50) 
Hiç sanmam! Hatta senin örnekte aklına ilk gelecek şeyin bu olmadığına eminim. Her ihtimali değerlendiriyo ince eleyip sık doluyosan eğer exotic bir tat peşinde de olabilir.


  • IncredibleMau  (26.02.22 00:17:17) 
Bende bir yurume yok. yatak odası sesini duyup ta sevisirsz bunla diyeceğini de sanmıyorum


  • all girls dream  (26.02.22 00:51:34) 
adam komşusu ile medeni ve kibar bir şekilde konusmus bence


  • dafuq  (26.02.22 11:51:05) 
Bi daha gorustugunde parti sesleriniz geliyor deyip davet ettir kendini. Hem daha rahat bi ortam olusur hem de adami gozlemlemis/tanimis olursun.


  • brkylmz  (26.02.22 11:57:45) 
Adam seni dışarıda bir yerde görse muhtemelen tanımaz bile, medeni bi komşu sadece.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (26.02.22 11:58:37) 
Sen mi üst komşusun adam mı?
“ üst komşum hollandalı bir bey” buradan onun üst komşu olduğu anlaşılıyor.
“ beni görünce çok heyecanlı şekilde "aa sen üst komşum musun, ben x"; dedi.” buradan ise sen üst komşusun gibi anlaşılıyor.

Bu kafa karışıklığının haricinde adam sana yürümemiş. Yatak odası seslerimi duymak da genelde insanları irrite eden bişey olduğu için duyup da oh kesin yatarız deme ihtimali çok düşük. Sen yürümek istiyosan eline koz da vermiş, ampülümü değiştirir misin diye sormak için telefonunu iste direkt bence.
  • mukrime  (26.02.22 13:50:45) 
yürümeden sempatik davranmış gibi geldi bana.

tabii bu yürümeyeceği ya da yüründüğünde karşılık vermeyeceği anlamına gelmez ama şu anda bir yürüme yok gibi.
  • blatta hiberna  (27.02.22 15:55:25) 
yurtdışında özellikle hollandada vs. komşularla sosyalleşme çok yaygın. biz türkiyede genel olarak yabani insanlarla beraber yaşadığımız ya da insanlar genelde hayatta kalmanın ötesinde bir şey amaçlayamadığı için bu tip şeylere alışkın değiliz ama normal bir davranış gibi geldi komşunuzunki. yürümüş olamaz mı, tabii ki olabilir. ama ben de kafa birine benziyosa komşum bu muhabbetleri kurmaya çalışırım. komşuyla bir gün oturup iki tek atıp lafın belini kırmak ayrı güzel oluyor.


  • vital  (27.02.22 16:43:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.