[]

Kitapyurdu vs BKM kitap

15-20 arası kitap siparişi vereceğim, hangisi beni mağdur etmez ve memnun bırakır?




 
Eganba ya da Amazon +1

Eganba müşteri ilişkileri konusunda da iyi, kutusu hasarlı gelen kitap setini çabucak değiştirdiler iki hafta önce, telefonda konuştuğum kişi de uzun zamandır konuştuğum en düzgün diksiyonlu ve konuya hakim müşteri temsilcisiydi.
  • kobuzchu kiz  (29.01.22 10:58:52) 
Acilin tecrubeli geldi :)

1 ay kadar once 17 kitapli bi siparis verdim Bkm'den. Kargosu geldi icinde 1 roman var. Meger benim kitaplar Mardin'e, Mardin'dekinin de kitabi bana gelmis. Sadece whatsapp ile iletisime geciyorlar. Kitabi gonderin size para iadesi yapicaz dediler. Bu kadar. Ne sizi magdur ettik efendim kusura bakmayin. Ne biliyim bi kitap daha alin 20liralik kupon verelim falan hic bisey yok. Rezalet asla tavsiye etmem bundan sonra da alisveris yapmam.

Ama Eganba oyle mi? Canim Eganba<3 kobuzchu kiz sayesinde tanismistim kendileriyle, hala dua ediyorum sana kobuzchu kiz :) yine boyle 20-25 kitapli bi alisverisimde eganbayi aradim okul icin hikaye alacagimi ve bize 1 tane bile olsa bu toplu alimda hikaye gondermelerini istedim. Parasini hatirlamiyorum ama 5 kitap alacak kadar hediye kuponu tanimladilar sagolsunlar. Bazen stok bulmakta zorlaniyorlar sanirim ama iletisime gecince cevap alabiliyorsunuz en azindan. O yuzden Eganba online kitap alisverisimde her zaman ilk siradadir.
  • dedim ben sana  (29.01.22 11:46:01) 
Amazon > Kitapyurdu > Eganba > Bkm Kitap

Hızına göre sıraladım.
Müşteri memnuniyeti açısından Eganba Kitapyurdu'nun önünde, ulaşmak daha kolay çünkü.
  • black holes in the sky  (29.01.22 13:01:01) 
Amazon 9.8/10 (en hızlı gönderen)
Kitapyurdu 9.0/10 (teslim noktaları iyi çalışıyor amazonla yarış halinde)
İdefix 7.5/10 (kuponları indirimleri güzel)
D&R 7.5/10 (kuponları indirimleri güzel)
Ucuzkitapal 8.5/10 (pazar yeri gibi geliyor bana gerçekten ucuza kitap bulabiliyorum, stok durumu güncel)
ravzakitap 8.8/10 (iletişim vee bilgilendirme çok iyi, çeşit kısıtlı)
Babil 9.0/10 (stoklar güncel)
Bkmkitap 8.8/10 (en geç gönderen, fiyatlar genel olarak daha uygun)

Yaklaşık 10 yıldır internetten kitap alışverişi yapıyorum. Değerlendirirken hasarlı kitap, yanlış kitap, temin süresi, stokların güncelliği, iletişim kolaylığı,fiyat, kupon ve indirimler gibi konuları dikkate aldım.

Eganba ve kidega hiç kullanmadım nedense almak istediklerim o sitelerde hep daha pahalı oluyor.
  • buzbebek  (29.01.22 15:40:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.