[]

"Ömrümün sonuna kadar dinleyebilirim" dediğiniz şarkılar

Sizin için böyle bir şarkı var mı?

2014 yılında İsviçre'de Radio Basilisk'te denk geldiğim Lovebugs grubunun bu parçasına bayılmıştım ve o gün bugündür aklıma geldikçe dinlerim.

www.youtube.com

Bir de bu var: www.youtube.com

 
çoğu soundtrack benim için böyle. sahneyi her defasında canlandırdığım için olabilir tabii.

mesela house md'den www.youtube.com
  • gadasiz  (21.01.22 15:32:41) 
  • eja  (21.01.22 15:38:14) 
var hatta aslında birden çok var, belki say say bitmez de denebilir. ama hakkında en çok bunu diyebileceğim şarkı sanırım dire straits - sultans of swing olur. yani dire straits'in daha çok sevdiğim şarkıları da var (mesela tunnel of love, aslında bunu da dinleyebilirim ömrümün sonuna kadar) ama sultans of swing nedense ilginç bir şekilde dediğiniz türden bir yerde bir tık daha kuvvetli duruyor gibi.

kendisi için şuradan:
www.youtube.com
  • nimberjack  (21.01.22 15:54:52) 
mad about you - hooverphonic www.youtube.com


  • exlibris  (21.01.22 18:25:35) 
Seni yazdım kalbime
İster Zara'dan ister Müslüm'den.

  • etna  (21.01.22 18:32:28) 
Metalde Children of Bodom - Downfall derim.

Blues söz konusu olunca da, Buddy Guy'dan herhangi bir parça kabulümdür :)
  • BuddyGuy  (21.01.22 18:55:16 ~ 18:56:17) 
mad world
society
wish you were here
smoke on the water
dream on
lonely boy
soldier of fortune
scientist
rajaz-camel
why does it always rain on me
chasing cars
creep
wake me up
get lucky
living on a prayer
do i wanna know

hepsinin yeri ayrı.
  • bugisme  (23.01.22 00:16:55 ~ 00:27:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.