[]

akademiklere soru (kadro başvuru ve atama yükseltme dosyası - help pls)

merhaba,

öğretim üyesi başvurusunda veya atama yükseltmede yapılan yayınların indekslerini de istiyorlar. örneğin benim makalemin biri web of science'ta taranıyor, peki ben bunun belgesini nereden alacağım?

web of science'ta aratıp, dergi veya kitap adı çıkınca web sayfasının mı çıktısını alacağım?

bonus soru: öğretim üyesi başvurularında her üniversitenin bir puan tablosu oluyor. örneğin "tam metin bildiri: 50 puan" diye. o tabloyu da başvuruya koymamızı istiyor. peki ben o tabloyu yaparken puanı da mı kendim yazacağım? aynı kategoride birden fazla yayınım varsa, 100 puan gibi mi güncellemem gerekiyor?

bu kafa yorucu soruları yanıtlayanlara şimdiden çok teşekkür ederim, minnettarım.

 
Master journal list var, orada derginin adını yazınca coverage çıkıyor, onun çıktısını alıp ekliyoruz.

mjl.clarivate.com
  • opucuk baligi  (01.12.21 20:58:39) 
2. soru için de mesela tam metin 50 puan ama tek yazarlı veya çok yazarlı olmasına göre alacağınız puan değişiyor, hesaplama için gereken katsayılar yönergede vardır, kaç yazar olduğu ve sizin kaçıncı sırada olduğunuz alacağınız puanı değiştirir. Puanları siz hesaplayıp yazıyorsunuz evet, yalnız düzgün hesaplamaya dikkat edin. Aynı kategoride birden fazla yayın varsa hepsini ayrı ayrı hesaplayıp tabloya yazıyorsunuz, kategorinin en altında da toplam kategori puanını yazıyorsunuz.


  • opucuk baligi  (01.12.21 21:02:12) 
Çok çok teşekkür ederim


  • BuddyGuy  (01.12.21 23:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.