[]

iki linkedin hesabı

açmak matıklı mı

Türkiye için ayrı bir hesap yurtdışı için ayrı bir hesap açmak ve yurtdışı hesabını amerikada gibi göstermek orada ingilizce paylaşım yapmak ve oradaki işverene ulşamak için
ikinci bir hesap mantıklı aramalarda ikisi birden görünür mü

 
İkisi de gözükür aynı isimle açılırsa ama neden iki hesap açmak istediğinizi anlamadım? İşverenler bir noktada Amerika'da olmadığınızı anlamayacaklar mı?


  • salihdt  (20.11.21 11:30:33) 
@salihdt en azından görüşebilmek ve remote pozsiyonlar için zorlamak

İkincisi iş olmasa da orada bir takipçi sayısına ulaşmak. LinkedIn güzel bir satış platformu
  • seyyar satıcı  (20.11.21 12:23:51) 
Calistigim sirkette kurumsal LinkedIn hesabini yonetiyorum.

Cok yakin zamanda ik ekibimizden bir ise alimcimiz hesabinda bir sorun yasadi, LinkedIn musteri yoneticimize danistik, eskiden actigi ve unuttugu bir LinkedIn hesabi yuzunden olmus.

O zaman musteri yoneticimiz soylemisti, ayni kisinin iki hesap acmasi kesinlikle yasakmis ve LinkedIn tespit ettigi anda iki hesabi da bloke ediyormus.

Ne kadar dogrudur, nedeni nedir bilemiyorum ama sorunuzu gorunce nacizane paylasmak istedim.
  • bleumarine  (20.11.21 14:15:51) 
Teşekkürler bunu ben de okumuştum ikinci hesap yasak diye


  • seyyar satıcı  (20.11.21 14:43:41) 
linkedin'de zaten sadece türkiye'yle işi olan birçok kişi bile neredeyse tamamen ingilizce paylaşım yapıyor. bence normal tek hesap üzerinden daha sık ingilizce paylaşım yaparak ilerleyin, kimsenin garipseyeceğini sanmıyorum.


  • nauru  (25.11.21 11:52:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.