[]

Almanya uçak aktarması vize gerektirir mi? & Online uçak bileti yardım lütfen

evet, soru zaten başlıkta. abd'ye, münih üzerinden aktarmalı uçuşum var. abd vizesini aldım. almanya için de vize almalı mıyım?

bir de biliyorsanız eger;
uçak biletimi, expedia üzerinden lufthansa seferinden aldım. uçak 30 haziran'da. expedia'dan, biletimin lufthansa tarafından onaylandıgını belirten bir mail geldi sadece. uçuş için birşeyler yapmam gerekiyo mu. lufthansaya bildirmem, aramam vsvs.. yoksa sadece, uçuş günü havalimanında olmam yeterli mi?

teşekkürler.

 
daha evvel hiç yurtdışına çıkmamış olmama, hatta pasaportum dahi olmamasına rağmen vize gerekmediğini biliyorum. :) aktarma süresince havaalanından dışarı çıkamazsın sadece.


  • hevipeyra  (05.06.10 01:11:49) 
hevipeyra+1 orda beklersin sonra uçarsın istesende çıkamazsınnn


  • seyduna6687  (05.06.10 01:17:29) 
transit salonda bekleyeceen. vize lazim deel.

bek severim munih havaalanini. dikdortgen seklinde. varan ucagin korugunden terminale giriyon, biraz yuruyup (ya da yuruyen banda binip) obur korukten giden ucaga biniyon. gaybolma rixin sifir. tam benim gibi salaklar icin.

ona da gerek olmaz emme, sen gene de expedia'dan gelen teyidin bir ciktisini al ve yaninda bulundur.

lufthanzo'nun sayfasina gir bi bak, internetten check-in yaptiriyosa, onu hallet.

istanbul'da Miles and More'a da muracaat et. ucusun islensin hesabina.
  • compadrito  (05.06.10 03:01:24 ~ 08:50:36) 
hem almanya hem ingiltere hem isviçre hem romanya hem bulgaristan vizesi alman lazım çünkü uçak o ülkelerin üzerinden de geçiyor.


  • fundamental  (05.06.10 08:52:38) 
aaa, bulgaristan vermeyebilir o zaman :S tüh tüh

kanada, transit geçişlerden de vize istemekte. ayar verecegim diye komik olmamalı.

compadrito ve diger arkadaslara tesekkurler.
  • 0dy  (07.06.10 01:11:48 ~ 03:07:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.