[]

Göz doktoru ve hatalı ölçüm

Selamlar, eşim göz doktorunda yapılan ölçüm sonucuna göre lens aldı ama doktorun verdiği ölçü küçük olduğu için satın aldığımız lens göze sürekli batma yaptı. Daha sonra büyük lens alınca sorun çözüldü. Burada doktorun yanlış ölçümü söz konusu. Şikayet süreci nasıl olmalı?




 
Aletlerin hata payı vardır. Gözünüzü lens rahatsız etti diye doktoru şikayet mi edeceksiniz cidden?


  • eatpraylaw  (11.10.21 21:01:00) 
Ameliyat olduktan sonra içinde makas unutulan hastalar da var diyerek es geçin isterseniz bu süreci .


  • Erva  (11.10.21 21:27:17) 
Lens için muayene oldunuz mu? Lensin göze küçük gelmesi dediğiniz olay b.c değeri ile alakalı olmalı. Makineler b.c değerini tam olarak vermiyor verse de her çapa uygun lens yok zaten. Eatpraylaw'a katılıyorum. Lensin batmasının doktor kabahati olduğu sonucuna nasıl vardınız? Kalıcı veya geçici bir zarar mı oluştu gözünüzde? Bunu rapor ettirdiniz mi? Elinizdeki numaraya uygun mu diye lensi satın aldığınız yere sordunuz mu?


  • curukturpkokusu  (11.10.21 21:30:45) 
20 sene lens kullandım. Sadece tecrübelerimden bahsedebilirim. Göz yapınız da lensin gözünüze oturup oturmamasına etki ediyor. Çok marka denedim. Bc değerleri uymasına rağmen gözüme batan lens çok oldu. Hatta arkadaşıma tek marka model lens oluyor. Sizde de aynı durum olmuş olabilir. Her markada her bc değeri olmadığı için yakın değeri olan lensi kullanabiliyorsunuz. Eşiniz fazla deneme yapmadan doğru lensi bulabilmiş en azından.


  • boyalı kuş  (12.10.21 10:02:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.