[]

5 kg n&d mama torbasının kilitsiz gelmesi

Bu normal mi? Mamanın kokusu tadı ve görüntüsünde problem yok. Fakat bu zamana kadar aldığım 1,5 kg’lık paketler hep kilitliydi. İlk kez 5kg aldım kilitsiz torbada geldi. Nasıl muhafaza etmeliyim? Şimdilik makasla kestiğim uç kısmını kıvırıp mandalla tutturuyorum ama kokusu geçerse bayatlarsa asla yemez bizimki…




 
kilitli olması lazım.
cırt cırt gibi bir kilidi oluyor.
yoksa defolu ürün olabilir, aldığınız yeri arayın sorun, değiştirirler mamayı.
yani petshop değiştirmez ama dağıtımcı şirket değiştiriyor.
petshoptan iletişim bilgilerini alıp irtibat kurun.

yalnız değiştirmeleri için bir kilodan azını kullanmış olmanız lazım.
ya da paketin dörtte birinden azını mı, öyle bir şey var.
  • blatta hiberna  (29.08.21 20:32:02 ~ 20:33:54) 
Trendyol’dan aldım, birçok yorumda kilitsiz torbada geldiğini yazmışlar. Yapıştırma izi vs olsa sahte diyecektim ama ambalajında bir problem görünmüyor.
İadeyle uğraşacak halim yok maalesef, sadece düzgün muhafaza etmek istiyorum, zayi olmasını istemiyorum.

  • megalomaniac  (29.08.21 20:47:56) 
Kilitsiz torbada geliyor, normal.


  • giovanne  (29.08.21 20:56:43) 
siz değiştirmiyorsunuz, telefon edince size getirip teslim ediyorlar.
istanbul'dayım, bana öyle yapmışlardı.

bu arada kilitsiz torba dediğiniz, üstte yırtılan bir kısım var, altında da cırtcırtlı bir kısmı var.
öyle değil mi?
öyleyse, normal.
  • blatta hiberna  (29.08.21 21:41:17) 
senelerdir farkli farkli yerlerden 5kg n&d alirim hic bir zaman kilitli torbada gelmedi. kilitli derken ac kapa yapilacak kilitten bahsediyorum. 5kg poseti acmanin yolu, benim bildigim kesmek, bilmedigim gizli bir yerinde kilit yoksa. makasla kesip mandalla tutturuyoruz.

daha kucuklerinde kilit varsa bilmiyorum, 5kg da hic rastlamadim.
  • robokot  (29.08.21 23:03:40) 
Makarna ambalajı gibi düşünün, veya cips… açıyosun ve tekrar kapatma şansın yok. Kenarından makasla kestim, kıvırıp kapatıp mandalla sıkıştırdım. Farklı bir kaba koymak iyi bir fikir değil galiba.


  • megalomaniac  (29.08.21 23:51:07) 
evet aynen oyle. kesip tutturuyorsun. 5kg mamayi tutacak baska (hava almayan) kabin varsa olur bence ama icinde de bir sey olmuyor yani.


  • robokot  (30.08.21 00:31:44) 
ben pumpkin serisini kullanıyorum, onda mı kilit var acaba?
ama o da beş kiloluk mama sonuçta.

açılma yerinin hemen altında dediğim gibi cırt cırt olması lazım.
yani diğer normal seride yok belki ama enteresan, sonuçta iki mama da beş kilo.
  • blatta hiberna  (30.08.21 10:14:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.