[]

Hamam bocegi!

Az once camasir makinasinin uzerinde kocaman bitane gordum cok hizli kaciyo serefsiz olduremedim. 2 senedir bu evdeyim hic boyle bi sorun yasamadim ama giris kattayim ve apartmanin onunde hep goruyorum, muhtemelen ordan kacmis.

Ne yapacam ben simdi ya? Kacti gitti nereye kactigi da belli degil.


 
Ben üstlerine yağ sökücü sıkıyorum. Hızları kesiliyor. Bir kere görünce takibi bırakmamak lazım. Siz kaçırmışsınız. Tekrar görürseniz takip edin.


  • dissendium  (21.08.21 19:43:30) 
Sıfır bina, giriş üstü oturdupum dairenin duşakabin teknesinin altından çıkmış olacak ki oraya geri dönen koca bir hamam böceği görmüştüm. Belki 1 sene sonra 1-2 defa daha gördüm. Son 3 senedir hiç görmedim. Bi uprayıp gitmişti. Ev yeniyse ve ortalıkta beslenebileceği bir şeyler yoksa çok endişe etmenize gerek yok. Ben bu konuda hiç problem yaşamadım yakalayıp öldürmediğim halde.


  • neysene  (21.08.21 20:11:14) 
en basitinden bir tane hamamböceği ilacı alıp banyonun dip köşelerine sıkın bekleyin. Tekrarlamazsa problem yok, tekrarlarsa daha etkin ilaçlarla bütün evi ilaçlarsınız. Açıkta bir şey bırakmayın.


  • biravekahve  (21.08.21 21:20:52) 
şırınga şeklinde bir ilaç var, kesin çözüm internette aratın her yerde var.


  • sipsiyah  (21.08.21 21:57:08) 
bayer'in bi ilacı var, ondan al.
şırınga şeklinde.. az bir şey sıkıyorsun, hallediyor.

  • tabudeviren  (21.08.21 23:41:33) 
bayer +1

bu markanın bazı ürünleri tam bu işler için
  • yirmibesonbes  (22.08.21 00:03:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.