[]

canon fotoğraf makinesi için lens & ikinci el

kuş fotoğrafları için çok profesyonel olmayan bi lens bakıyorum. 75-300 lens gördüm ama sözlükte bayağı gömülmüş.

5000 tlye kadar hangi lensi alsam?

+

ikinci el lens alsam anlayamayacağım bir problemle karşılaşır mıyım? takıp üç beş foto çektigimde sorunsuzdur diyebilir miyiz? neye dikkat etmeliyim?

 
Sigma 70-200 f/2.8 ikinci elleri söylediğiniz fiyatın biraz altında. Acaip güzeldir, orijinal canon olanı da sigma versiyonunu da bızıklamışlığım var su kaldırır iş görür bi lens. (guş için ne kadar müsait olur tecrübem yok)

Ben ikinci el konusunda eskiden dükkanlardan çekinirken artık kişiden almaya tırsar oldum. Yaşadığınız şehirde fotoğraf malzemesi satanların toplaştığı mevkide mutlaka isim yapmış yarı güvenilir bir ikinci el satan dükkan vardır en temizi oralar gibi gözüküyor şu an.
  • hedep  (15.07.21 13:04:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.