[]

Hayrat veya isme özel başka bir hayır yaptırmak

Merhabalar, doktorumuzun adını taşıyacak bir hayır yaptırmak istiyoruz. İlk olarak köy okuluna lab ya da kütüphane düşündük ancak bürokratik ve organizasyonel sebeplere takıldık. Uzun yol kenarlarında çeşmeler oluyor böyle bir şey yaptıralım dedik ama nasıl yaptırılır bulamadık. ( Afrika’da kuyu açtırma gibi değil.)
Ya da başka bir şey ne yaptırabiliriz? İsminin yazacağı, faydalananların o ismi anacağı bir şey olmasını istiyoruz.

Teşekkürler

 
Bazi devlet hastanelerinde hasta odasi doktor odasi gibi yerleri yenilediklerini görmüştüm. Kapisinda da bu oda su kisi icin yenilenmistir gibi bir tabela vardı. Uygun bordugunuz bir hastanede idari islerle horuserek boyle bir sey yaptirabilirsiniz. Belki hasta odasi olur. Bızdolabi tv gibi seyleri yaptirabilirsiniz. Ya da belli bir servisin doktor hemsire odasi ihtiyaclari krsilanabilir


  • exlibris  (13.07.21 19:40:27) 
Hasta odası düşündük ama bütçeyi çok aşıyor:(


  • suicides underground  (13.07.21 19:47:55) 
Ben kışın Van’a gitmiştim bir grup ile. Hatta burada sormuştum güvenli olur mu diye herkes gitme demişti. Yürek yedim gittim :)
Kimseye bağlı değiller Gençlik ve Spor bakanlığı başlarına memur ve araç veriyor köy köy giysi, kütüphane yardımı yapıyorlar.

instagram.com
Mehmet Ali bey sahibi İstanbul’dan misafirinizden aldım sayfa ismini diyerek yazabilirsiniz dilerseniz. Kargo ile mobiya, kitap gönderirsiniz onlar kurar fotoğraflar sizin için tabela da yaptırırsınız anılır doktorunuz.
  • cilekli pasta  (13.07.21 19:53:21) 
eğer sıcak bir yer ise ve hastahanenin bulunduğu yerdeki noktadaki durakta gölgelik yoksa, belki de bunu yaptırmak. Tabii elbette bunun için de izin falan almak gerek ama bu sıcakta aklıma bu geldi :/


  • 1195  (13.07.21 20:32:04) 
Teşekkür ederim hastane Altunizade’de:) biz daha çok ihtiyacı olan yerlere gitsin istiyoruz ama iyi fikirmiş.


  • suicides underground  (13.07.21 20:45:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.