[]

Lost tam olarak ne zaman güzelleşiyor

Selam,

Ben bu diziye yeni başladım ve ilk sezonu biraz önce bitirdim. Gayet güzeldi ve sürükleyiciydi ama zamanında öyle fırtınalar kopartan bir dizi gibi de bulmadım. Dizinin iyice açıldığı bir yer var mı yoksa böyle mi gidiyor hep?

Teşekkürler

 
4. sezonu çok iyiydi bence.


  • himmet dayi  (03.07.21 21:20:32) 
3. Sezon favorimdir. Dizi her bölümde açılıyor aslında ama bir yandan da açıldığı kadar kapanıyor. 3. Sezon itibariyle önceki sezondaki birçok nokta anlam kazanıyor ama sonrasında da farklı bir boyut kazanıyor, genişliyor. Ondan sonrasının kapatılmadığından şikayetçi zaten çoğunluk.

Fırtınalar koparmasının en büyük sebebi o zamana kadar bu kapsamda bir hikaye anlatımının olmaması biraz da. Öncü olduğu için yeri ayrı, yoksa günümüz kompleks dizileri ile karşılaştırınca o zamanki wow etkisi kaybolur.
  • Jux  (03.07.21 21:21:25) 
szezonları hatirlamaktan bagimsiz, yeraltindaki hangarlari bulduklarindan itibaren diye biliyoru. bir de bir tane sahilde magara mi ne kesfediliyordu. bu ikisi baya pick yaptiran bölümler.


  • evimin paspasi  (03.07.21 21:32:28) 
3-4'te iyiden iyiye tavana vuruyor. sonrasında da hafif hafif düşüyor bence. finalini çoğu insanın aksine beğenen bir insan olarak söylüyorum bunu. 3-4'te salyalarım akarak izlediğimi hatırlıyorum.


  • syozkn  (03.07.21 21:53:27) 
Bence hiç güzelleşmiyor.


  • sutlu nescafe  (03.07.21 22:02:08) 
zmaanında öyle fırtınalar koparan bir dizi görmediğine şaşırmıyorum aslında.

çünkü losttan sonraki 15 yılda çıkan dizilerin çoğu, zaten lost'tan bu konseptleri çalarak diziler yaptılar. haliyle bugün klişe durumuna oturan çoğu şeyi icat eden lost.

haliyle biz o dönem bu diziyi izlediğimzide ağzımız açık kalmıştı ve kafayı yemiştik.
ancak artık sektör standardına döndü.

ki geçen sene pandemide 2. defa izlemiştim tüm sezonları, yine hayran oldum. muhteşem bir dizi.
  • tchuck  (03.07.21 22:05:49) 
lost böyle oturup dizi izleme furyasının ilk dalgası,

yani sen şimdi trilyon tane izlediğin için sana neymiş bu gibi geliyor. ama lost mevzuyu ilk başlatan ve şu anki dizi konseptini belirleyen diziydi.

5'e kadar iyiydi sanırım.
  • duyurukullanıcısı  (03.07.21 22:23:24) 
bir dizinin belli bir noktadan sonra güzelleştiğini, güzelleşebileceğini düşünmüyorum. o dizi seni sarıyorsa ilk bölümden sarıyor. yoksa da hiç yok oluyor.

lost ilk bölümden itibaren çok ciddi bir fenomendi bana göre. dünyanın ennn durağan dizisi rectify da hakeza. yani olmuyorsa olmuyordur. bu çok da önemli değil diye düşünüyorum. ben de game of'u hiçbir zaman sevemedim misal.
  • mermize  (03.07.21 22:50:24) 
sanırım bu diziye geç başlayanlar aynı şeyi yaşıyorlar. ben de bu durumda sayılırım. 4. sezonu yeni bitirdim. tam dizi hareketleniyor diyorum, ardından bir geçmiş sahnesi giriyor sıkılıyorum.


  • booty hunter  (03.07.21 22:51:51) 
hangi sezonlar bilmiyorum ama benjamin ve desmond karakterleri diziyi bir puan yukarı taşıyor. bunların gelişini bekle derim.


  • sir gawain  (03.07.21 23:03:51) 
İlk sezondan itibaren güzel. 3. Sezondan sonra yavaş yavaş bozmaya başlıyordu. (2. Sezondan itibaren hafta hafta indirip izlemiştim)


  • dilemma of subscribtionability  (04.07.21 00:13:46) 
güzelleşmiyor ve finalde seyirciye hakaret ederek saçmasapan şekilde sonlanıyor.
bence bırak izleme.

  • aslindasorunumpsikolojik  (04.07.21 03:25:58) 
yanlış hatırlamıyorsam 3. sezon finaline kadar merak ve keyif arşa çıkıyor, sonra da aynı hızla düşüyor.


  • jamiro  (04.07.21 03:37:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.