[]

CV ingilizceleştirme

ben de bir şeyler yazıyorum daha güzelini yazan olursa onu koymak isterim. ben pek profesyonel değilim bu mevzularda.. herkes 1 maddeyi çevirse daha hızlı olur sanki?

●Üretim proseslerinin siparişten teslimata kadar yönetimi
●Makinelerin üretim prosesine göre en verimli şekilde organize edilmesi/programlanması
●Makinelerin bakım/onarım işlemleri hususunda gerekli aksiyonları almak, bu doğrultuda personeli bilgilendirmek ve yönlendirmek
●Gelen siparişe göre personeli organize etmek, vardiya-izin cetveli oluşturmak
●Siparişe göre iş ve üretim programının hazırlanması, personelin organize edilmesi, vardiya cetvellerinin oluşturulması

 
- Management of production processes from order to delivery
- Organizing/programming the machines according to the production process in the most efficient way
- Taking the necessary actions regarding the maintenance / repair of the machines, informing and direct the personnel accordingly.
- Organizing the personnel according to the incoming order, creating a shift-leave schedule
- Preparation of work and production program according to order, organization of personnel, creation of shift charts

not: Bunlar google translate çevirisi. Ama gayet yerinde çeviriler. Bu tarz işlerde Google Translate kullanmanı öneririm. Oldukça başarılı çeviriyor.
  • himmet dayi  (23.05.21 11:35:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.