[]

altında restoran olan daire olası problem?

aklıma bir şey gelmiyor ama içgüdülerim uzak dur diyor. restorandan kastım basit bir yer, bilmem ne ana ev yemekleri tarzında.




 
koku?

edit: bir de apartmanın kapısı ile restoranın kapısı yan yana ya da yakın ise girip çıkarken sürekli birilerinin olması rahatsız ediyor beni. dışarıya masa falan atıyorlarsa şayet. sigara kokusu vs.
  • kljgslsdkjsd  (20.05.21 23:01:53 ~ 23:03:06) 
* surekli yemek kokusu
* aksam vakti musteri gurultusu
* geceleri kapali oldugu icin isinma calismaz, dolayisiyla yerler ara kata gore daha soguk olur.
  • crucio  (20.05.21 23:01:58) 
Lahmacun fırını filan varsa çok sıcak olur.
Müşterilerden dolayı gürültü olur.

  • etna  (20.05.21 23:02:46) 
daha önce bir pidecinin iki üst katında oturdum. çok bir problem yaşamadım. aşırı rüzgar olduğunda yemek kokusu oldu sadece.


  • lancelot du lac  (20.05.21 23:02:58) 
eğer havalandırma için binanın dışına harici bir sistem kurmadılarsa apartmanın içi, otopark, merdivenler hatta pencereyi açtığınızda eviniz bile yemek kokabilir.


  • reanarchy  (21.05.21 08:24:25) 
yönetmeliğe göre apartman altındaki baca sisteminin apartmanla ilgili olmayacak şekilde, direkt yukarı gidiyor olması lazım.
eğer doğru düzgün bir yerse ve kurallı kaideli iş yapıyorlarsa, ki normalde ruhsatı baca kontrolü olmadan alamıyorlar zaten, koku sorunu olmaz.
ancak yukarıda söylendiği gibi çok rüzgârlı havalarda, istisnai durumlarda olur.

kalabalık bir restoransa, yani akşam yemeğine gidilecek tarzda, karantina dışında yoğun olabilecek bir yerse akşamları kalabalığın gürültüsü olabilir.
ama söylediğiniz kadarıyla ev yemeği tarzı bir yerin böyle sorun yaratacağını sanmıyorum.
o tip yerlerin akşam müşterisi olmaz.

apartmana, muhite falan da bağlı tabii.
  • blatta hiberna  (21.05.21 08:36:38) 
sen evde dururken lokanta önünde insanlar ayakta duracak bekleyecek ve sana sürekli ses gelecek, edilen küfürleri duyacaksın vb vb.

Bence uzak dur.
  • liberal  (21.05.21 08:54:24) 
En büyük problem koku, ardından gürültü, gelen giden olacak, servis yapan bir yerse motor gürültüsü, daha önce de söylenmiş yemek kokusu haricinde, sigara kokusu muhakkak olur.


  •   (21.05.21 09:11:26) 
Büyük fırını varsa böceklenme sorunu olur. Koku sorunu olur.


  • cilekli krep  (21.05.21 09:55:43) 
otopark, park yeri sıkıntısı.


  • nuisance  (21.05.21 09:55:48) 
Kuzenim üsküdarda kirası ucuz diye bir kıraathane üstü evi tutmuştu, sabahın erken saatlerinde evin içinde okey taşı sesleri, konuşma bağırış sesleri vardı.
Burada bir kişi de pastane üstü ev tutmuş, pasta karışım makinesinin sesinden şikayet edip duruyordu. Tezgaha koyunca bina sallanıyor falan diyordu.

Tencere tava sesleri, satır sesleri, makine sesleri, müşteri sesleri vs.
  • filipis  (21.05.21 10:14:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.