[]

Printer "ı" ve "l" Harflerini Neden Yazmaz!birkiüç!

Elimde yaklaşık 2 aylık taze bir HP deskjet F2420 yazıcı var. Bu mal yazıcıdan çok memnundum amma bir sorunu var

"ı" ve "l" harflerini kağıda dökmüyor. o harflerin olduğu yerlerde boşluk kalıyor.


Fikri olan???

edit: belirtmeyi unutmuşum, PDF den çıktı almaya çalışıyorum.

 
sallıyorum ama font nedeniyle sıkıntı çıkıyor olabilir. farklı fontlar ile yazdığın yazıyı word ile çıktı almayı dene. yine olmuyorsa yeniden yüklemeyi deneyebilirsin belki?


  • vampir akrep  (25.05.10 19:26:16) 
Yazıyı PDF'e çevirin, yazdırırken fotoğraf olarak (veya resim olarak) bas gibi bir seçenek vardı, onu seçerek bastırın.


  • sourlemonade  (25.05.10 20:01:56) 
Yazıcının suçu yok. Fontunuzla işletim sistemi anlaşamamış. Word'de değil de bir tasarım programında yazıyorsanız yazıyı şekle dönüştürüp yazdırabilirsiniz, acil çözüm için.


  • samterk  (25.05.10 20:03:10) 
yazıcı ayarlarının gelişmiş bölümünde bir yerlerde "use printer device fonts" gibi bir şey vardır. onun tikini kaldırın. yazıcının fontlarını değil, sizin yolladığınız dokümanın fontlarını kullansın.


  • kibritsuyu  (26.05.10 12:18:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.