[]

Yüzümün zayıflamasını/derimin sıkılaşmasını istiyorum

Merhaba. Yoğun bir kilo alış veriş döneminden sonra yüzüm baya sarkık ve şişkin kaldı. Spor yapıyorum ama o da sadece vücudumu etkiliyor,yüzüm yuvarlak hatlı olduğundan hala eskisi gibi gözüküyor.
Sizce bu konuda neler yapabilirim beslenme ve yüz egzersizi anlamında?



 
surat için lenfatik drenaj masajları var. youtube'da facial drainage massage diye aratırsan zibilyon tane bulabilirsin. ben epey faydalarını gördüm ama gıdının bir kısmı illa ki gitmiyor, cerrahi müdahele şart sanırım. yine de suratım epey güzel şekillendi, ödemli görüntüsü gitti. tabi her sabah uygulaman lazım 2-3 gün yapmazsan gene şişiyor suratın. bunu engellemenin yolu yok normal bir şey bu.

bir de klasiktir; bol su içip aldığın tuza dikkat edersen sadece suratında değil genel olarak bütün vücudundaki ödemi en aza indirgemiş olursun. tabi kronik bir böbrek sorunun yoksa.
  • nolmus yani  (13.04.21 11:25:05) 
Glutenin de ödem yapabileceğini söylüyorlar. Bir süre glutensiz ve az tuzlu beslenmeyi dene belki işe yarar hemen cerrahi müdahale düşünme


  • eatpraylaw  (13.04.21 12:31:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.