[]

Erkekte saç ve alın yapısı ne kadar önemli

Diğer tüm konularda kendime güvenim var ama alnım geniş (şakaklarım açık), kafamın üst kısmı biraz büyük ve saçlarım da seyrek geliyor (saçlarımın seyrekliği kısmı doğru) bunlar haricinde tipim fena değil ama bu üç konu özgüvenimi kırıyor.
Bunlar kızlar tarafından çok önemsenen şeyler mi erkekte?



 
Hayır değil. Aksine bu senin çok karakteriatik bir görüntünün ve enerjinin olmasını sağlar ve sana en uyumlu hatunu çekmene yardımcı olur. Çünkü bazı insana o alın genişliği çok çok cezbedici gelir mesela, bazı insana başın üst kısmının daha geniş olması daha etkileyici gelir. Bunun genellenebilecek bir tarafı yok, asıl özgüven kaybı neredeyse bütün kızları olumsuz etkiler. Bunu çözmelisin dostum ;)


  • 1bir1bir1  (06.04.21 21:35:58) 
Dostum eğer yüzün ve kafan orantılaysa kazıyabilirsin. Degilse bile kazıyabilirsin. Biraz da vücut çalış kendine bak. Kıla tüye takılma, kendini önemse, ne istediğini bil. Kızlar tarafından önemsenen şeyler değil senin karşı tarafta önemsediğin kısım derdin olsun.


  • karacigerim vur kadehlere  (07.04.21 00:33:46 ~ 00:34:40) 
"kizlar" diye bir gruba kendinizi begendirmeye calisiyorsaniz isiniZ zor gibi. bir kiza begendirmeye calissaniz nisbeten bu kaygiyi anlarim da

kimisi saca kimisi dise kimisi el, burun, goz, ayak guzellik hassasiyeti olabilir bu tamamen karsinizdakine bagli. nazarimda sac guzelligi ve gobek olmamasi onemli cunku dokulen sac ve igrenc gobekler yaslilik emaresi ki erkekler cok erken yaslanir(salar). etrafimdaki cogu kiz arkadasim gobek sever. genellenecek bi sey gibi gelmedi bana.
  • ala09  (07.04.21 01:36:35) 
Eşimi liseden beri tanıyorum. Lisede kıvır kıvır saçlıyken ilgimi çekmiyordu. 30'unun başlarında tekrar karşılaştığımızda tepesi artık epey açılmıştı ve onun bu hali eskisinden çok daha yakışıklıydı (hala da öyle).

Bütün genellemeler yanlıştır; bir kadın sizi beğeniyorsa / ya da beğenmiyorsa aslında tüm paketi beğeniyor ya da beğenmiyordur.
  • SiyamkedisiZorro  (07.04.21 16:53:06) 
20'li yaşlarda çok önemli, 30'lu yaşlarda eh önemli, 40'lı yaşlarda az önemli.


  • noluyo yaa  (07.04.21 17:25:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.