[]

Üst katımda yaşayan çocuk 7 24 ağlıyor bu konuda bişey yapabilir miyim?

evde köpek sürüsü baksalar böyle bir rahatsızlık vermez doğrusu. çocuk bir saniye bile susmak bilmiyor. bu konuda bişey yapmam mümkün değil mi? cidden sinirden ağlayacak noktadayım artık. midem bulanıyor.




 
Ağlayan çocuğa ne yapabilirsin hocam hadi hoplasa zıplasa gürültü yapsa çık uyar ya da şikayet et ama ağlıyormuş, ne yapılabilir buna. Benim de çocuğu engelli bi komşum var çocuk durmadan bağırıyor çağırıyor bilinçsiz olarak, ben bu çocuk için ne yapabilirim ki çocuk engelli bir şey yapamayız.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (24.03.21 10:32:22) 
Taşınabilirsin ya da kulak tıkacı ile uyuyabilirsin. Yapabileceğin başka bir şey yok.


  • roket adam  (24.03.21 10:37:35) 
aynısından bende de var. hiçbir şey yapamazsın. arada annesi de delirip bağırıyor bir de onu çekiyorum.


  • lcha  (24.03.21 11:09:30) 
Kaç yaşında olduğunu biliyor musunuz?
Yoksa bebek mi ağlayan?
0-2 bebek dersek 2 ve üstü çocuk diyebiliriz.
Bebeklerin ağlama sebebi farklıdır çocukların farklıdır. Soruna göre çözüm bulmak lazım.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (24.03.21 12:12:41) 
cocuk kolikse anne babanin bunu bilmemesine imkan yoktur, cocugunuz kolik demek kuslar ucar demekten farksiz yani. onlar senden daha rahatsizdir bu konuda hem aglama sesine 7/24 senden daha yakindan maruz kaldiklari hem de bir de ustune milleti rahatsiz ediyoruz gerginligi icin. yapabilecegin cok bir sey yok ozellikle cocuk cok kucukse. oluyor boyle seyler, kendince cozumler bulabilirsin ancak kulak tikaci veya tasinmak gibi. kiraci degilsen odaya ses yalitimi yaptirmak da bir cozum ama cok pahaliya patlar.


  • in vino veritas  (24.03.21 12:40:42) 
Bizim ilk çocuk (şu an 12 yaşında) doğumdan itibaren iki buçuk ay boyunca günde tam yirmi saat ağladı. Abartmıyorum süreyi. Bebekler normalde günde on beş saat falan uyurlar. Bizimkisi toplam dört saat uyumuyordu. Doktor doktor gezdik. Her şeyi denedik. Doktor "sizinkisi kolik değil. Kolik dediğin haftada üç gün üçer saat civarı ağlar" dedi. Sebebini bulamadık. Ama o iki buçuk ay boyunca bizim beşer sene gitti ömrümüzden. İki buçuk aylık olunca, memlekete gittik. Tüm havaalanı ve uçak yolculuğu süresince aralıksız ağlayan çocuk, uçaktan inince sustu. Sonrasında normal bir bebek gibi oldu ağladığı süreler...

Sizin komşu aile şu an ömrünün en zor zamanını geçiriyor muhtemelen. Ama bu problem maksimum birkaç ay içinde geçecek. Emin olun her şeyi denemişlerdir çünkü insan aralıksız bebek ağlamasına katlanamıyor. Biz her şeyi denemiştik...

Gidip bağırıp çağırırsanız sadece anlayışsız olduğunuzu düşünürler. Belki biraz da içiniz boşalır, bilemiyorum. Ancak ağlama problemine bir çözüm bulabilseler en başta kendileri için bulurlar, emin olun.

Biz beyaz gürültüler, kolik cd'leri, sab simplexler, metsiller, rezeneler, elektrik süpürgesi, araba yolculukları, adamı uçuracak derecede sallanab beşikler, salıncaklar, neler neler denedik o iki buçuk ayda... Ağlayınca ağlıyor.

Uçakta aksi bir ihtiyar "su verin ona" diye bağırmıştı. Bizim hiç aklımıza gelmemişti canım tabii o güne o saate kadar... Empati lazım.

Size sabır dilemekten başka verebileceğim bir tavsiye yok. Rahat bir kulaklık alacaksınız. Hafif müzikler, beyaz gürültü vs. takılacaksınız...
  • dilemma of subscribtionability  (24.03.21 14:49:42) 
benimki de gece gündüz devamlı bağırıyor, konuşuyor (7 ay). komşulardan çekiniyorum ama yapacak bir şey yok, bağırıyor işte. komşunun da köpeği havlıyor devamlı.


  • deartheodosia  (24.03.21 15:11:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.