[]

E- Kitap Okuyucu

Selam,

Bir e-kitap okuyucu bakıyorum. PDF de okuyabilmek iyi olur makaleler için. Başka hangi özelliklere dikkat etmek lazım? Siz kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?

Ek sorular:

1- 6" yeterli bir ekran büyüklüğü mü?

2- Sözlük bir aplikasyon ile hepsine oluyor mu yoksa belirli modellerde mi var?



Teşekkürler

 
Arkadan aydınlatmalı olmasına dikkat et. Gece okurken büyük kolaylık.

Ben Kindle Paperwhite 3 kullanıyorum. PDF de okunuyor ama PDF performansı iyi değil.
  • himmet dayi  (18.03.21 15:43:17) 
6" yeterli bir ekran büyüklüğü mü?


  • mkrk  (18.03.21 15:49:59) 
Daha büyük olsa daha iyi diye düşünüyor insan ama ben daha büyük istemezdim. Şu an montumun cebine koyup cebimde bile taşıyorum. Biraz daha büyük olsa taşıması daha zor olur.


  • himmet dayi  (18.03.21 15:54:37) 
Kindle Paperwhite 4 var bende. Aktif olarak kullanıyorum. Boyutu 6" sanırım. Makale okumak istersen bulaşma. Yani e-ink teknolojisi ile PDF okumanı sağlayacak işlemci ve ekrana sahip e-okuyucular bin dolar civarı diye biliyorum. Kindle, Kobo, vb. rahatça PDF okumak için kesinlikle uygun değil. "Benim işim PDF" diyorsan tablet bakmalısın.


  • prole  (18.03.21 16:42:52) 
Pdf için büyük boy onxy'lere bakabilirsin.


  • ykyt  (18.03.21 17:03:01) 
Tablet +1.

Makalelerde formül varsa ekitap okuyucular düzgün gösteremiyor formülleri.
  • mrtkp1234  (18.03.21 17:05:24) 
(git: www.sicakcikolata.com)
almadan önce yaptığım araştırma
6 inç civarı küçük değil. uygun. hani büyük ekranda geniş bakmak istiyorsan daha büyüğüne bakmalısın.

pdf düzgün çalışmıyor. pdf için e-reader tavsiye etmiyorum. epub yada kepub a çeviriyorum. düzgün çevirirse ne ala
  • hitsumo  (19.03.21 11:47:43 ~ 11:49:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.