[]

3 Aylığına İstanbul'a Yerleşmeli miyim?

İç Anadolu'da Kırşehir'de ailemin yanında yaşamaktayım. Ailemin yanında yaşadığım için ne kadar çalışıyor olsam da hala onların çocuğuyum. Çocukluk arkadaşım Beşiktaş'ta ev arkadaşı gittiği için tek yaşıyor ve istersem gelebileceğimi söyledi. Şu salgın döneminde sosyallik adına çok bi beklentim yok ama ara sıra boğaza inip yürüyüş yapmak bile benim için yeterli olur düşüncesindeyim. Sizler ne dersiniz?

Ekleme: Kiraya, faturalara ortak olmak şartıyla tabii.


 
Yerleş. Değişiklik her zaman iyidir.


  • ruhen hastayim ben  (21.02.21 15:46:28) 
İstanbul'a temelli gelip burada çalışma gibi bir düşüncen varsa tabii ki yerleş. İyi bir fırsat olur. Ama şunu unutma, 3 aylığına "tabii ki gel" demiş olsa bile arkadaşın bi süre sonra sen o evin geçici bir bireyi olduğun için sorun çıkmaya başlayabilir ve senin orda bulunmandan rahatsız olabilir. Kirada vs. yardımcı olma durumu varsa senin açından daha raha olabilir. Çünkü 3 aylık misafirlik olmaz. Bir de sen dolaşıp eve virüs getirirsen iyice işin içinden çıkılmaz bir hal alır.

3 ay sonra aile evine dönüp hayatına eskisi gibi devam edeceksen bence gelme.
  • himmet dayi  (21.02.21 15:48:07) 
Himmet dayı bin dediklerine dikkat, sorun olmayacaksa kesinlikle değişiklik iyidir


  • kisa  (21.02.21 15:49:31) 
Kırşehir’den İstanbul’a üç aylığına diye gelip 30 yıldır yaşıyorum dediğin cümleleri kurma ihtimalin yüksek :) Sonra giderken zorlanacaksın ama tabii ki değişiklik iyidir ;)


  • eksi sozlugun tatli insani  (21.02.21 16:22:08) 
mutlaka istanbula gel. besiktas en iyi konum ist kesfedip gezmen icin. dedigin gibi hava guzel olur taksime gidersin diger gun sariyer,karakoy vs.
martta zaten usursen yarim saat yemek icin mekanda da oturabilrceksin

  • ala09  (21.02.21 16:35:40) 
Kisitlama zamani bir sey anlamazsin. Hafta sonu gezemezsin, avm ler filan kapali. ben olsam bahari beklerdim


  • atatapiti  (21.02.21 20:51:54) 
3 ay için düşünmeye değmez, durum istanbula yerleşmek değil biraz uzun bir tatil aslında. git tabi değişiklik iyidir.


  • kenarortay  (21.02.21 21:31:13) 
Kesinlikle gidin. Hem istanbulu deneyimlersiniz olmadi donersiniz ama guzel zaman gecirirsiniz


  • oscar  (22.02.21 05:36:50) 
yani degisiklik iyidir tabi de kirsehir'de aldigin potensiyel olarak mutevazi maasi istanbul'da iki gunde carcur etme. maddi olarak tedbirli ol.


  • hot potato  (22.02.21 06:12:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.