[]

Ikea'daki "Muren" rahat koltuk kullanan?

www.ikea.com.tr

diğer baba koltuklarına göre daha ucuz ve alabileceğim aralıkta.

kullanan var mı? rahat mıdır? (dizi - film vs. keyfi için alıyorum. günde 2-3 saat max kullanılacak)

alternatiflerinize de açığım 2000 tl'yi geçmediği sürece.

 
ben de takipteyim başlığın. benim de tv koltuğu ihtiyacım var vivense'de vardı ama 3500 tl filandı fiyatı biraz uçuk.


  • elektr10  (27.01.21 21:03:23) 
Bende var bundan. Rahat ve geriye yatırınca gayet güzel oluyor ama sanki fazla yatırırsam durmayacakmış ve kırılacakmış gibi oluyor. Onun dışında kumaşı kaliteli ama birkaç yerinde defosu var.
Uzun süre hareketsiz oturunca rahatsız etmeye başlıyor, haliyle uyuklamak için uygun değil. Yan tarafında bir cebi var ama kullanmıyorum ben, telefonu bacağımın yanına koyuyorum, o da aradan yere düşebiliyor, ara boşluğu biraz fazla yani. Ama pek sorun değil çünkü hafif koltuk olduğu için hemen kaldırıp alabiliyorum.
Kumaş yerine suni deri daha iyi olabilirmiş bence.
  • ejderha kuyrugunun ucunda yanan ates  (28.01.21 01:02:20) 
@ejderha

aslında çoğu zaman tam yatırmayacağım için o kısım sorun değil ama uzun süre hareketsiz olunca rahatsız ediyor kısmı kötü oldu. ikea'dan aldığım 3lü kanepe inanılmaz rahat ve saatlerce de otursam sorun olmuyor. ben onun gibi olsun istemiştim ama olmayacağını da tahmin etmiştim.

yarın sabah ikea'da deneyeceğim saat 11.00 gibi. buraya eklerim deneyimlerimi elektr10 için.

ayrıca 3500 yine iyiymiş. bellona ve benzeri sitelerde 8e 10a bile var : ))
  • la traviata  (28.01.21 02:49:14 ~ 02:49:53) 
@la traviata benim baktığım 4-5 ay önceydi vivense'de baya güzel modeller var ama dediğin fiyatlarda da var tabii :)

teşekkürler bekliyorum yorumlarını :)
  • elektr10  (28.01.21 15:50:04) 
bugün gidemedim. yarın sabah gideceğiz bir ihtimal.


  • la traviata  (28.01.21 17:09:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.