[]

"ahmet kuburoğlu telegram'a katıldı"

birkaç aydır zaten telegram kullanıyordum, kalabalık bir mesleki grup var.

lakin whatsappa olayından beri iki gündür bütün rehberim oluk oluk telegram'a akıyor ve benim sayfamda her yeni katılan için böyle "ahmet kuburoğlu telegram'a katıldı", "mehmet hedeoğlu telegram'a katıldı" diye bildirim çıkıyor, sayfamın ırzına geçiyor. ayarlardan neyi açtıysam neyi kapattıysam olmadı. bana ne lan arçelik servisi'nden abdullah'ın telegram yüklemesinden olum? nasıl kapatılıyor bu?


 
iyi de bu benim soruma cevap değil ki.

orada denildiği gibi "kişileri eşitle" seçeneğini kapatıp "eşitlenenleri sil" dedim, telegram ile eşlenen rehber olduğu gibi silindi. ahmet kuburoğlu'na mesaj atmak isteyince göremiyorum hiçbir yerde.

ya ben liste silinsin istemiyorum. rehberimi eşlesin, telegram'a getirsin onunla bir derdim yok. mesaj göndermek istediğim zaman alttaki kalem işaretine tıklayıp kime mesaj yollayacaksam o listeden kendim bulayım, ahmet kuburoğlu'nu seçip yollayayım. listeyle alıp veremediğim yok.

her katılanı katıldı katıldı tek tek diye söylemesin, her yeni biri yükledikçe chat sayfasında her birine ayrı ayrı sohbet sayfası açıp üstüne de "1" diye rozet koymasın lan. katılan buyursun gelsin o listeye girsin de her girene ayrı sohbet sayfası açıp katıldı diye söylemesin bana. ben kendi isteğimle eşitlenen kişilerime girersem göreyim katılanları.
  • kibritsuyu  (11.01.21 14:14:00) 
  • heritage  (11.01.21 17:45:03) 
onu da yaptım. hala geliyor. iki ayrı hesabım da yok.


  • kibritsuyu  (11.01.21 19:14:03 ~ 19:14:18) 
ben uzun zamandır telegram kullanıyorum onun bi yolu yok bildirimi kapatırsın ama chat listesinde gözükür hep


  • nahtoderfahrung  (11.01.21 20:40:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.